• Skilt - avfallstømming forbudt!

Vet du hvor?

Vet DU hvor det blir dumpet avfall i ditt nærmiljø? Si ifra.

• Logo og visjon

Slik blir visjonen og logoen

Under visjonen «Arcticulation» og med fersk logo fra Riktig Spor skal Bodø kommune jobbe videre for å bli Europeisk kulturhovedstad i 2024.

• Miljøvernrådgiver Marte Melnes i Bodø kommune, leder for PNM-komiteen Håkon Møller (MDG) og ordfører Ida Pinnerød (Ap) håper mange vil svare på spørreundersøkelsen.

Nå vil de vite reisevanene dine

I arbeidet med ny klima- og energiplan trenger kommunen svar fra deg. Her kan du delta i spørreundersøkelsen!

• Aksellastrestriksjoner over ødelagt asfalt

Aksellastrestriskjoner i Bodø Kommune oppheves tirsdag 22.mai

Aksellastrestriksjoner i Bodø Kommune som ble innført 16.04.18, blir etter forholdene opphevet tirsdag 22.mai 2018

• Oppstart ved Saltstraumen barnehage.

Saltstraumen barnehage får nye lekeapparater

Arbeidet er et ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt der lekearealene til skoler og barnehager oppgraderes.

• Illustrasjonsbilde

Markerer Barnas internasjonale dag i Stormen

Lørdag 2. juni inviteres det til en dag med mye lek, moro og underholdning i Stormen bibliotek.

• Gøy ut å gå

Gøy ut å gå i Rensåsen 2018

For 3. året på rad, tilbyr Rehabiliteringstjenesten Gøy ut å gå i Rensåsen.

• Veteranplan for Bodø kommune.

Nå har Bodø fått sin første veteranplan

- Det er på tide at det kommer slike veteranplaner, og her har Bodø kommune gjort en god jobb, sier Kjell Risa og Inge Leithe som begge reiste ut med første norske kontingent til FNs UNIFIL-operasjon i Libanon - for 40 år siden.

• Spørreundersøkelse

Spørreundersøkelse for deg mellom 12 og 19 i Bodø Kommune

Mellom 12 og 19? Lyst til å bli med i trekningen om gavekort på Stormen Konserthus eller konsertbilletter? Eller har du bare lyst til å fortelle om hvilke fritidstilbud du savner i Bodø? Nå har du sjansen!

• Liaison officer commander Are Ølberg, commanding officer fregatte capitain Matthieu Douillet, french attache fregatte capitain Laurent Binois og ordfører Ida Maria Pinnerød.

Nato-styrke i Bodø

En Nato-styrke med skip fra Frankrike, USA, Storbritannia og Norge er for tiden i Bodø. På frigjøringsdagen fikk ordføreren besøk fra det franske skipet.

• Frigjørings- og veterandagen, 8. mai 2018.

Markerte frigjørings- og veterandagen

Se bildeserie fra årets markering av frigjørings- og veterandagen i Bodø.

• Ordførere og Statnett

Statnett med gladmelding til Salten

- Det viser at det nytter når vi jobber sammen om saker, sier ordfører Ida Pinnerød.

• Nøkler

Boligsosialt løft - dialogkonferanse med Bodø kommune

Bodø kommune ønsker dialog med utbyggere for å finne gode løsninger på Bodøs boligsosiale utfordringer. Vi inviterer lokale utbyggere til dialogkonferanse, hvor fokus skal være bolig for alle.

• Veterandagen

Markerer veterandagen 8. mai

Også i år inviteres det til markering av veterandagen ved Bodø domkirke.

• Parksjef Per Rekkedal

Felles dugnad for en reinere kommune

Bodø kommune inviterer velforeninger og andre til felles dugnad med rydding i offentlige friområder og fellesarealer.

• Formannskapet i Misvær.

Historisk møte for formannskapet

For første gang siden kommunesammenslåingen i 2005 – holder formannskapet møte i Misvær.

• Hunstadfestivalen

Hunstadfestivalen 2018 fredag 27. april

Velkommen til andre utgave av Hunstadfestivalen på Hunstad Kultursenter!

• Tur- og treningskompis kurs

Tur- og treningskompis kurs i Bodø

Nå kan du melde deg på Tur- og treningskompiskurs i Bodø 23.-24.mai! Påmelding til: maria.fouad@fnf-nett.no Frist: 18.mai

• Folkehelseplanen

Lanserer ny handlingsplan

- Vi håper den nye handlingsplanen vil være til inspirasjon og at den blir brukt som et nyttig verktøy. Og bruk gjerne Bodø Bylab for å komme med dine innspill og tilbakemeldinger.

• Rådhusmøtet 2018

70 elever møttes til Rådhusmøtet

Også i år møttes elever fra alle kommunens skoler til Rådhusmøtet. Bodø kommune sendte direkte. Se hele sendingen i opptak her.

• Byplan på Bylab

Møt Byplan i Bodø Bylab

Tirsdag kan du møte saksbehandlere fra Byplan i Bodø Bylab, for å få orientering om fire reguleringsplaner som nå er ute på høring.

• Fra venstre: Ida Gudding Johnsen (V), ordfører Ida Pinnerød (Ap), kulturminister Trine Skei Grande (V) og fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse Aase Refsnes (SV). Foto: Aleksander Ramberg

Møtte statsråden i Oslo

- Vi er grunnleggende positiv til at Norge får en Europeisk kulturhovedstad, sier kulturminister Trine Skei Grande (V).

• Vinnerideer

Tre ideer vant fram

Juryen har valgt ut tre vinnere blant de mange innsendte ideene til «folkets ideer til Bodø 2024».

• Ordfører Ida Maria Pinnerød, den amerikanske ambassadøren Kenneth Braithwaite og artisten England Brooks.

Fire ambassadebesøk på to dager

Ordføreren har tatt imot besøk fra fire forskjellige ambassader i løpet av to dager.

• Adopter en strand

- Et veldig positivt miljøtiltak

Bodø kommune jubler for lokalt engasjement i det nye tiltaket mot marin forsøpling; «Adopter en strand». - Vi oppfordrer flere til å ta del i den store miljødugnaden.

Viser fra 151 til 175 av totalt 491 artikler