Kjønn og identitet

Samtalegruppe til ungdommer som identifiserer seg utenfor kroppslig kjønn

• KiD

Kurs i Mestring av Depresjon (KiD)

Frisklivssentralen starter opp kurs i mestring av depresjon og nedstemthet (KiD). Dette er et kognitivt basert kurs for voksne over 20 år som er nedstemt/deprimert, eller som har erfaring med depresjonssymptomer.

• Illustrasjon

Ønsker du veiledning av tverrfaglig team?

Tverrfaglig team er et tilbud til gravide/ foreldre/foresatte i Bodø kommune som ønsker en tverrfaglig veiledning på sin bekymring for et barn i alderen 0-6 år.

• ny by

Inviterer til frokostmøte

Enova og Bodø kommune inviterer til frokostmøte om innovasjon og omstilling for Smart Bodø, Ny by – ny flyplass.

• barnehage

Starter barnehageåret sammen

I år som i årene før samles flere hundre ansatte fra Bodøs barnehager for å markere starten av et nytt barnehageår.

• Kulturhuset

Samles i Stormen

Ansatte i Bodø-skolen samles tirsdag for å markere starten av skoleåret.

• Stormen samiske senter

- Viktige tilbud for folket

Onsdag var det klart for offisiell åpning av både Jentoftsletta barnehages samiske avdeling og Stormen samiske senter.

• Logo Bodø kommune

Onsdag ble det innført kokepåbud for Breivik vannverk

Vi gjennomfører jevnlig desinfisering av tanker for å få bukt med problemet. Kokepåbudet opprettholdes til vi har mottatt 2 godkjente vannprøver.

• Skole kick-off

Skolefest på Stormens tak første skoledag

Unge Stormen arrangerer Skole Kick-Off og konsert med lokale ungdoms artister/band og mer. Dette blir en fin avslutning på første skoledag. Vi håper du kommer innom og avslutter dagen med oss.

• Bilde: Are Ølberg Comander Liaison Officer

NATOs Minejakt styrke i Bodø

I morgen fredag 3.august ankommer SNMCMG1 (Standing NATO Countermeasure Group1), ledet av styrkesjef Peter Ramboer Bodø havn og skal ligge over helga. Gruppen er på tokt langs norskekysten for å søke opp og desarmere miner som har blitt liggende igjen etter 2.verdenskrig. Gruppen vil ligge på bykaien (Torvgata 2 8006 Bodø) og seiler ut mandag formiddag kl.11:00.

• Anita Jørgensen

Trenger medhjelpere til nakenfotografering

Lørdag 11.august skal den amerikanske kunstneren Spencer Tunick gjøre sine første foto/filmtakinger i BODØ BODYSCAPE med ca 320 deltakere fra ca 20 land. For å få dette til å gå som smurt trenges det frivillige som kantinemedarbeidere og vakter på settet. Her finner du ut hvordan du melder deg som frivillig.

• Minnesmerke

Minnemarkering for 22. juli

Søndag klokken 12:00 er det minnemarkering i Solparken for 22. juli.

• Bodø sentrum

Bodø opp 103 plasser

Rådmannen og ordføreren er fornøyde med at Bodø kan vise til en klar forbedring og positiv utvikling i Kommunebarometeret 2018.

• Bodø bodyscape

Klart for Bodø Bodyscape

Delta i Bodø Bodyscape lørdag 11. og søndag 12. august.

• Rektor Bjørn Olsen ved Nord universitet og ordfører Ida Pinnerød i Bodø kommune inngikk torsdag en treårig samarbeidsavtale

Nord universitet og Bodø kommune inngår omfattende satsingsavtale

Et tettere samarbeid, felles prosjekter og økt kunnskapsutvikling skal styrke utviklingen av framtidens i Bodø.

• konserthuset

Velkommen til foreldremøte i Stormen!

Foresatte til barn i grunnskolen i Bodø inviteres til en interessant kveld med et viktig tema i Stormen kulturhus.

• Stormen

Når offentligheten splittes opp – hva gjør det med demokratiet

Onsdag 20. juni kl 18.00 blir det debatt i Stormen bibliotek. Du kan se debatten her

• Lurfjelltind

Her er årets turmål for Fjelltrimmen i Skjerstad

Fjelltrimmen i Skjerstad er i gang. Her finner du postene, kart og klippekort.

Sommerbratten er avlyst

På grunn av bemanningssituasjonen på Bratten Aktivitetspark ser vi oss nødt til å avlyse Sommerbratten i år. Området er åpent for bruk men det vil ikke være noe organisert aktivitet fra vår side. Vi satser på å komme sterkere til bake neste år.

• Ny bydelspark i Vestbyen.

- Slike parker ønsker vi flere av

Ordføreren åpnet byens nyeste og flotteste park.

• Smart Transport

- En stor anerkjennelse for Bodø

Onsdag ble det klart at Nordland fylkeskommune vant pris for smarte transportideer. Premien på 50 millioner skal brukes til å gjøre Bodø til en enda bedre transportby.

• Gravemaskin

Kvalitetssikring av kommunalteknisk norm

Bodø kommunes kommunalteknisk norm er blitt oppdatert og kvalitetssikret etter nye lover og forskrifter.

• Aktiv i Bodø

Aktiv i Bodø- ny nettportal for lag og foreninger i Bodø

Endelig lanseres nettportalen Aktiv i Bodø!

• Kommuneplanens samfunnsdel

Kommuneplanens samfunnsdel 2018 – 2030, Attraktiv hovedstad i Nord

Den nylig utarbeidede samfunnsplanen ble vedtatt i bystyrets møte 9. mai. Kommuneplanens samfunnsdel er det overordnede plandokumentet i Bodø kommune og peker på utvalgte satsingsområder kommende år.

• Førsommer

Gratis buss for unge til og fra Førsommer 2018

Bodø Kommune tilbyr gratis buss for ungdommer til FØRSOMMER på Tverlandet fredag 8. juni!

Viser fra 151 til 175 av totalt 491 artikler