• vannledning

Vannet tilbake – men med kokevarsel

Vannet er nå tilbake i kranene i de berørte delene av Bodø. Men i samråd med Mattilsynet er det satt et kokevarsel i åtte timer. Det gjelder for alle som holder til i Bodøsjøen, Stormyra, sentrum, Østbyen, Vestbyen, Rønvik og Burøya.

• vannkran

Nå er vannet tilbake

Vannet er nå tilbake i kranene i deler av Bodø.

• vann

Tomt for vann flere steder

Et graveuhell fører til tomme kraner i store deler av Bodø.

• næringsfond

Klart for nytt næringsfond

Bodø kommune har satt av 26 millioner kroner i nytt næringsfond.

• vannkran

Melder om redusert vanntrykk

Det vil være noe redusert vanntrykk i sentrumsområdet i uke 51.

• røykesluttkurs

Snus- og røykesluttkurs

Ønsker du å delta på snus- og røykesluttkurs hos Frisklivssentralen? Eneste forutsetning for å delta på kurset er at du har et snev av lyst til å stumpe røyken eller kaste snusen.

• Åpning kai

Åpnet nykaia på Skjerstad

- Det er gledelig å endelig kunne åpne ei kai som det har vært jobbet med i mange år her på Skjerstad.

• allemed

Imponert over jobben som gjøres

Bodø er en av 40 kommuner som har gjennomført en ALLEMED-dugnad - med mål om å få flere barn og unge med i fritidsaktiviteter.

• temakafe

Vil gi flere muligheten til å eie egen bolig

Kommunen har neste år 120 mill. kroner å låne ut for å hjelpe flere inn i boligmarkedet. Tirsdag blir det temakafé på Møtestedet hos Kirkens bymisjon, med temaet «Eie i stedet for leie».

• Bilde

Nå går fristen for å søke tilskudd

Har du et godt prosjekt eller arrangement i ditt nærmiljø som trenger tilskudd neste år? Det er fortsatt mulighet til å søke om tilskudd i kommunens tilskuddordninger for idrett og friluftsliv.

• Inger Hilde

Inger-Hilde ny styreleder

Inger-Hilde Tobiassen (52) er valgt som ny styreleder i Bodø havn.

• Leder for Stormen bibliotek Trud Berg og ordfører Ida Pinnerød

Ordføreren leser for barna i biblioteket

Det blir høytlesing og julekonsert i Stormen bibliotek på lørdag.

• frivillighetsprisen

Jan fikk Frivillighetsprisen

Jan Myhre er tildelt Frivillighetsprisen 2018 for sin mangeårige innsats for Bodø bokseklubb.

• Psykisk helse

Ungdommens dag i Bodø Bylab

Dette er andre uken OK-avdelingen er i Bodø Bylab, og i dag er det Ungdommens dag. Det starter kl. 16.00 med stand og kulturelt innslag. Kl. 17.30 har Politiets ungdomsenhet v/Thomas Thorshaug et innlegg om netthets. Kl. 18.00 blir det paneldebatt om psykisk helse i regi av Bodø ungdomsråd. Tittelen er «Helt psykt».

• Styringsgruppe

Har valgt veien videre for skolen

Den nye skolen i Mørkvedbukta skal planlegges etter klasseromsløsning.

• Frivillighetsprisen 2018

- Det blir vanskelig å kåre én vinner

Gjertrud og Merethe inviterer til prisutdeling og markering i Stormen bibliotek. Se hvem som er nominerte til Frivillighetsprisen 2018.

• Mørkvedmarka barnehage

Mørkvedmarka barnehage feirer 30 år

Inviterer nåværende og tidligere barn, foreldre, ansatte og venner til bursdagsfeiring.

• Anlegg med avløpsrør

Ny "Hovedplan avløp" vedtatt

Hovedplanen er overordnet for avløpsvirksomheten i perioden 2019-2026. Den er styrende for handlings- og økonomiplanen som rulleres årlig.

• stormen

Kan vinne gjev pris

Stormen er blant tre nominerte til «Årets bibliotek 2018».

• HPV

Siste frist for gratis HPV-vaksine

Drop-in hos Helsekontoret i Moloveien: tirsdag 27. og onsdag 28. november klokken 18-20.

• julegran

Velkommen til julegrantenning på torget

Vi ønsker velkommen til en magisk stund i Bodø sentrum når årets julegran skal tennes.

• Smartpant

Bodø satser på Smartpant

- Vi håper dette vil bidra til å gjøre det enklere å være miljøvennlig.

• Pressekonferanse

EU sier ja til Bodø

Bodø og Nordland er ett skritt nærmere å bli Europeisk kulturhovedstad i 2024.

• Ungdomsbedriften FM-Brand UB møtte ordføreren.

Sammen mot mobbing

Mandag morgen møtte gjengen bak ungdomsbedriften FM-Brand UB opp på ordførerens kontor.

• Bilde av vannmåler i Bodø kommune

Avlesning av vannmåler

Bodø kommune trenger din måleravlesning for å beregne vannforbruket for siste år. Vi ber deg derfor om å lese av vannmåleren og rapportere målerstanden til oss så snart som mulig, senest innen fredag 14. desember 2018.

Viser fra 1 til 25 av totalt 491 artikler