• kurs

Inviterer til kurs for pårørende

Pårørendeskolen er et kurstilbud til deg som har et familiemedlem eller en nær venn med demenssykdom. Her finner du mer informasjon om kurset og påmelding.

• logo

Høy aktivitet for kommunale tjenester

Bodø kommunes ureviderte regnskap viser et negativt netto driftsresultat på -7,1 mill kr. - Med et totalbudsjett på 4,5 milliarder kroner er dette tilnærmet «innertier», uttaler rådmann Rolf Kåre Jensen.

• Bystyresalen Foto:Per-Inge Johnsen

Bli med inn i rådhuset

Vår fotograf Per-Inge Johnsen har tatt en runde gjennom det nye rådhuset

• Har du behov for bistand i hverdagen?

Søknadsskjema helse- og omsorgstjenester

Ved behov for helse- og omsorgstjenester må du sende en søknad. Trenger du hjelp til utfylling kan Servicetorget som ligger i Postgården kontaktes, enten ved personlig oppmøte eller på tlf 75 55 50 00.

Kommunen i beredskap

Den sterke vinden som er meldt natt til lørdag og lørdag formiddag har satt kriseledelsen i Bodø kommune i beredskap.

• skjermdump bodo2024.no

bodo2024.no på nett

Bodø som kandidat til å bli Europeisk kulturhovedstad 2024, har nå fått sin egen nettside bodo2024.no.

• Meteorologene på Twitter

Varsler svært kraftig vind

Meteorologisk institutt har sendt ut oransje farevarsel for svært kraftige vindkast i Nordland lørdag 16. februar.

• prisutdelingen

Bærum vant bosettings- og integreringsprisen

Bodø var en av sju kommuner som var nominert til prisen.

• foto

50 maskiner i sving

-Vårt hovedfokus i dag er å åpne alle sluker og vannveier, og selvsagt brøyting, sier drifts- og produksjonssjef Bjørn-Inge Ingvaldsen i Bodø kommune.

• Jonas Bjørklund

Inviterer til workshop om framtidas Mørkved

Vil du være med å forme framtidas Mørkved bydelssenter? Torsdag inviterer kommunen alle som ønsker til workshop.

• sterk og stødig

Har du lyst til å bli instruktør til treningsgruppen Sterk og stødig?

Har du lyst til å vær frivillig instruktør til vår seniorgruppe, du får et 3 dagers kurs og jevnlig oppfølging av fysioterapeuter. Etter kurset vil du få ansvar for å lede en trening pr. uke på dagtid, dette kan deles med en annen instruktør.

• CityLoops

Bodø skal bli best på gjenbruk

Den gledelige beskjeden har nå kommet: Bodø skal bli en av de fremste byene i Europa på gjenbruk.

• klima

Ny klima- og energiplan ute på høring

Her finner du høringsutkastet til den nye klima- og energiplanen som nå er ute på høring.

• Samisk kulturuke i Bodø

Samisk kulturuke 2019

Se programmet for samisk kulturuke 2019 i Bodø.

• Sølvsuperuka - her er et bilde fra åpningen av Sølvsuperuka 2018.

Dette skjer under Sølvsuperuka

Programmet for Sølvsuperuka 2019 er klart. Det blir aktiviteter for enhver smak: konserter, markedsdag, hattefest, møsbrømlefse, strikkekafe, dans, bridge, film, ByLab, åpen dag med mer. Alle er hjertelig velkommen!

• Bispevisitas i Bodø domkirke

- Viktig å møte kommunen under visitas

Biskopen roser samarbeidet mellom domkirken og kommunen.

• Lysløypa

Mer lys og flere spor i Bodømarka og Rensåsen

På grunn av det stabile vinterværet, snømengden og tilbakemeldinger fra publikum, har Bodø kommune gjort noen endringer i lysløypa. Det blir dessuten kjørt opp en runde med skuter og sporsetter i Rensåsparken i dag eller i morgen for dem som har lyst på en liten bynær skitur.

• Barn

Tilskudd til integreringsarbeid i regi av frivillige organisasjoner 2019 i Bodø

Denne nye tilskuddsordningen vil fra og med 2019 erstatter blant annet «Tilskudd til lokale innvandrerorganisasjoner og frivillig virksomhet i lokalsamfunn» og "Tilskudd til integreringsprosjekter for beboere i asylmottak". Søknadsfrist 20 februar.

• Kulturpris

Bodø kommunes kulturpris

Bodø kommune søker forslag til årets kulturpris. Kulturprisen kan tildeles en person, forening eller institusjon som har sitt virke i, eller spesiell tilknytning til Bodø kommune.

• Søk kulturstipend

Bodø kommunes kulturstipend

Bodø kommune deler hvert år ut inntil 3 kulturstipend à kr 20 000. Kulturstipendet skal være et utviklingsstipend for unge talenter innenfor alle kulturområder. Søknadsfristen er i år 1. mars.

• Utviklingsområde vest

Se alle skissene og delta i spørreundersøkelse

Her kan du se video og presentasjoner av alle mulighetsstudiene og delta i spørreundersøkelse i forbindelse med utviklingen av området mellom molorota og Breivika i sentrum av Bodø.

• grønnåsen skole

Feirer Grønnåsen skole

Grønnåsen skole i Bodø ble skole nr. 100 i Nordland som har nådd målet om å bli en helsefremmende skole. Det skal markeres fredag.

• Arealplanlegger Mats Marthinussen på byplan i Bodø kommune og daglig leder Håvard Engseth i Breivika utvikling håper at så mange som mulig kommer for å høre og se hva tre forskjellige arkitektkontor har å komme med når de skal presentere sine visjoner for Utviklingsområde vest i Bodø sentrum klokken 17.00 i litteratursalen i Stormen Bibliotek den 28. januar.

Ønsker bidrag og innspill fra byens befolkning

Nå går startskuddet for ett av de største by-prosjektene i Bodø sentrum, et steg mot en helt ny bydel i Bodø. Her kan du se video fra informasjonsmøtet i Stormen bibliotek.

• Mørkved

Se resultatene fra spørreundersøkelsen

I desember ble det gjennomført en spørreundersøkelse i forbindelse med utviklingen av Mørkved bydelssenter. Her kan du se resultatene fra undersøkelsen.

• Møtte journalistene.

- Ikke tilfeldig at de kommer innom Bodø

Seks erfarne journalister og kommentatorer fra noen av de største mediene i Tyskland er denne uka på besøk i Nord-Norge. Torsdag og fredag gjester de Bodø.

Viser fra 1 til 25 av totalt 491 artikler