• viktolina

Russiske "presidenter" på besøk

I disse dager er Nordland fylkeskommune vertskap for to russiske deltakere i det såkalte presidentprogrammet. I går besøkte Veronika Filinovskaya(til h.) og Lina Nikiforova Bodø kommune.

• Byteknikk – Vannforsyning Nordsida

I løpet av oktober i år vil man starte på siste etappe i utbyggingen. Denne går fra Skaug og frem til Mulstrand. Arbeidene vil pågå frem til årsskiftet 2017/18.

• bra mat

Bra Mat-kurs

10 oktober starter vi opp et Bra Mat-kurs hos oss. Har du lyst til å lære med om bra mat for bedre helse?

• Servicetorget har problemer med sentralbordet

Vi har fått nytt sentralbord og har problemer med oppstarten

Servicetorget har problemer med å ta telefoner som ringer inn på kommunens hovednummer. Dette skyldes at vi har fått nytt sentralbordsystem og alt er ikke på plass enda.

• Furulia lekeplass ble oppgradert 2016

Furulia lekeplass ferdig rehabilitert

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært innom Furulia lekeplass på Tverlandet.

• Oppstart CGM Legevakt

Oppstart av CGM Legevakt på Bodø Legevakt

Tirsdag 27. september startet vi opp med CGM Legevakt på Bodø Legevakt som tidligere annonsert. En uke har gått og vi er godt i gang med innkjøringen av det nye pasientjournal-systemet.

• Foto: Google Earth

Stormyrveien blir forkjørsregulert

Det er vedtatt innføring av forkjørsregulering i Stormyrveien fra høsten 2016. Veien blir skiltet om, slik at kjørende fra sideveier er pålagt vikeplikt. Bilister bes være aktsomme og følge endrede skilt.

• Åpning NLSH

Nyåpning av Nordlandssykehuset

Helse- og omsorgsminister Bent Høie gratulerte den spreke 89-åringen. Her kan du se video av hele åpningsfesten.

• bjerkengveien

Graving i Bjerkengveien

Bodø kommune skifter ut 100 meter vann og avløp i Bjerkengveien. Arbeidet starter 28.9.

• Åpning e-rom

Nå er vi igang med Lifecare eRom

26. september startet avdeling Langbølgen på Sølvsuper Helse- og velferdssenter opp produksjon på Lifecare eRom (elektronisk pasientrom på nettbrett).

• legevaktsjef Jannicke Fosdahl.

Økt ventetid på legevakta

Bodø legevakt skal legge om til nytt journalsystem. Det kommer til å medføre mer ventetid fra mandag av.

• Oppgradering av uteområde og lekeplassutstyr i Linken barnehage

Oppgradering av uteområde - Linken barnehage

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært innom Linken barnehage i Rønvik.

• Grenseløs idrettsdag

Grenseløs idrettsdag 2016

25. oktober er det igjen klart for grenseløs idrettsdag på Mørkvedlia idrettspark.

• Det blir mye aktivitet i Jensvilldalen 17/9 - 19/9/2016. Det skal bygges en ny undergang for biler.

Bypakke Bodø - Info helgearbeid Jensvolldalen kulvert

Arbeidene starter lørdag 17/9 kl 07.30 og det legges opp til å være ferdig mandag 19/9 kl 04.30. Det blir mye aktivitet og alle som ferdes rundt anleggsområdet oppfordres til å være ekstra forsiktig. Arbeidet streames direkte her.

• Lekeutstyret i Osphaugen barnehage ble rehabilitert i 2016.

Nytt lekeutstyr i Gjæran barnehage avd. Osphaugen

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt ble lekeutstyret ved Osphaugen barnehage rehabilitert.

• Hundeposestasjon ved Furulia på Tverlandet

Nye hundeposestasjoner er på plass!

Vi har fått mange gode innspill og plasseringsforslag for hundeposestasjoner og søppelbokser. Nå er total 30 stasjoner på plass ved typiske lufteområder for hunder.

• badedagen

Den store badedagen 18. september

Søndag 18. september står Nordlandsbadet klar til å skape ekstra glede og begeistring.

• krisesenteret film

Lanserer film for barn som kommer på krisesenter

Krisesenteret i Salten har lagd en animasjonsfilm for nyankomne barn på krisesenteret.

• Rådmann Rolf Kåre Jensen flytter kontoret sitt fra rådhuset til Moloveien 16.

Nå flytter ledelsen ut

Torsdag 15. september flytter Bodø kommunes toppledelse fra rådhuset til DNB-bygget i Moloveien 16.

• Tora på snart 93 år

Har du også lyst å være besøksvenn?

Rundt om i landet finnes det flere tusen frivillige besøksvenner som besøker mennesker både i private hjem og på institusjoner. De fleste besøksvenner har én person de besøker fast, som regel en time eller to i uka. Besøksvennen og den som får besøk bestemmer sammen hva de skal gjøre. De går turer eller gjør andre sosiale aktiviteter - eller treffes bare for å prate. Den ukentlige kaffekoppen med en besøksvenn er en verdi som vanskelig lar seg beskrive eller måle.

• eRom-kake

Sørgjerdet Bokollektiv er først i Norge med Lifecare eRom

I dag startet Sørgjerdet Bokollektiv opp produksjon på Lifecare eRom (elektronisk pasientrom på nettbrett). Sørgjerdet Bokollektiv er dermed først i Norge til å ta i bruk eRom på bokollektiv.

• rådhuset

Disse vil bli HR-sjef

Ved søknadsfristens utløp har det kommet inn 14 søknader til stillingen som HR-sjef i Bodø kommune. To søkere valgte å trekke søknaden da det ikke ble gitt unntak fra offentliggjøring på søkerlister. Av de gjenværende 12 har én søker fått innvilget unntak fra offentliggjøring.

• Bufetat

Tredoblet fosterhjemsinteresse etter Arctic Race

Bufetat region nord, som er en partner av Arctic Race of Norway, opplevde en dobling av henvendelser fra potensielle fosterforeldre etter årets sykkelritt. I Bodø var pågangen størst, med en tredobling av henvendelser.

• Stormen

Stormen topp 6 i verden

Wired magazine har Stormen bibliotek på listen «10 of the most beautiful libraries on earth».

• Folkehelseuka 2016

«Happy city - det e folkan som gjør byen glad!»

Storgata og Anna Benoni-parken blir arenaer for helse og trivsel under Folkehelseuka 2016.

Viser fra 76 til 100 av totalt 410 artikler