• Marinefartøyer

Marinemesterskap i Bodø 16.-19. november

Kamphanene ankommer Bodø i fregatter, korvetter, mineryddere og ubåter.

• Stormen bibliotek trapp

Stormen stengt hele uka

Vårt flotte bibliotek er hyppig besøkt og trenger nødvendig vedlikehold og tekniske oppdateringer. Derfor er biblioteket helt stengt for publikum fra og med mandag 14. november til og med mandag 21. november.

• Tusenhjemmet

Kurstilbud Tusenhjemmet

Tusenhjemmet tilbyr en rekke kurs for både unge og eldre. Har du lyst til å lære folkedans, gitar, sjakk eller data?

• Arkitekt Daniel Rosbottom (til venstre) og de fire jurymedlemmene i midten. Til høyre står arkitekt David Howarth, biblioteksjef Trud Berg og ordfører Ida Pinnerød.

Jurybesøk i Stormen

Juryen som skal vurdere de seks finalistene til RIBA international prize 2016 er i dag på befaring av Stormen konserthus og bibliotek.

Svartliringen lekeplass ferdig rehabilitert

Offentlige lekearealer skal være trygge, utfordrende og tilpasset barn i forskjellige aldre. Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært innom Svartliringen lekeplass.

• Rådmann Rolf Kåre Jensen og økonomidirektør Kornelija Rasic

Tidenes skoleløft

Bodø kommune vil investere én milliard kroner i skolesektoren de neste fire årene. Det forteller rådmann Rolf Kåre Jensen når han i dag presenterer Rådmannens forslag til budsjett og økonomiplan.

• Barn på strand

Fattigdomsmidler 2017

Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (BUFDIR) har lyst ut Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom for 2017.

• Velferdsteknologi - følgeforskning

Inspirasjonsdag velferdsteknologi - elektroniske pasientrom på nettbrett

Helse- og omsorgsavdelingen (HO) og IKT forvaltning- og utviklingsteam for helse- og omsorgsavdelingen (ForUT), arrangerte 07.11.16 en inspirasjonsdag knyttet til Bodø kommune sin satsing på elektroniske pasientrom (eRom) på nettbrett.

• ordfører i Bodø Ida Pinnerød og fylkesrådesleder i Nordland, Tomas Norvoll.

Vil ha maritim NATO-ledelse til Reitan

- Reitan er det naturlige valget for ny NATO-maritim ledelsesenhet, sier ordfører i Bodø Ida Pinnerød og fylkesrådesleder i Nordland, Tomas Norvoll.

• Marvin Johansen sørger for at Stormen bilr lyssatt i grønt i kveld, i solidaritet med Paris-avtalen som trådte i kraft i kveld. Foto: Per-Inge Johnsen

Stormen blir grønn fredags kveld

Paris-avtalen trer i kraft i dag. Da blir Eiffeltårnet, Holmenkollbakken og Stormen grønne.

• Vannkran

Klar for tilknytning!

Nordsida - Vannforsyningen fra Løpshavn til Skaug er nå satt i drift og abonnenter kan knytte seg til den kommunale ledningen på denne strekningen.

• Jente med HPV-vaksine

Gratis HPV-vaksine til jenter født 1991 og seinere

Massevaksinering på Aspåsen skole torsdag kl. 17-20.

• vALG

Tilskuddsordning i forbindelse med Stortings- og sametingsvalget 2017

• Vinnere

Det ble med nominasjonen

Bodø kommune var som tidligere nevnt innstilt som en av fire til Statens boligsosiale pris for 2016, men denne gangen ble det ikke vi som vant. På den store boligsosiale lederkonferansen 1. november i Oslo ble Sandnes kommune utropt som vinner.

• Bodø

Får 2 millioner i klimamilder

Fem prosjekter i Bodø kommune får støtte fra Miljødirektoratet. «Ny by – ny flyplass» får 1 million kroner alene.

• ps4 kontroller

Dataspill - bare moro eller et problem? Temakveld i Stormen 23. november.

Kan man bli avhengig av dataspill og hvor går skillelinjene mellom normal og problematisk bruk. Dette er noe fagfolk debatterer. Samtidig er dataspill er tema som diskuteres og er trolig en kilde til konflikt mellom foreldre og ungdom.

• Veistenging

NB! Omkjøring til krematoriet.

Stormyrveien er stengt grunnet anleggsarbeid.

• Hege Alst, honorær konsul for Tyskland, og den tyske ambassadøren til Norge, Dr. Thomas Götz.

Fikk utvidet ansvarsområde

Hege Alst som er honorær konsul for Forbundsrepublikken Tyskland, fikk mandag kveld utvidet sitt ansvarsområde til også å omfatte hele Nordland.

• Dame låser døra på rådhuset

Nå låser Venke døra

– Klar det er vemodig. Men jeg gleder meg allerede til å komme tilbake til et nytt og flott hus, sier «rådhusvakta» Venke Dahn.

• Anne-Line Bosch Strand

Hun blir Bodø kommunes nye HR-sjef

Anne-Line Bosch Strand har de tre siste årene vært konstituert klinikksjef for diagnostisk klinikk ved Nordlandssykehuset.

• Bilde av Stormen med lysshow under kulturnatta 2016

Stormen topp 6 i verden

Er nominert til den svært høythengende "RIBA international prize 2016."

• SIIS er nominert til nasjonal pris for sitt arbeid. F.v. Ivan Fossbakk (jobber nå på økonomikontoret), Roger Fredriksen, Øystein Nilsen og Torstein Viks Sundsfjord

Nominert til anskaffelsesprisen 2016

Bodø kommune/Samordna innkjøp i Salten er blant de tre nominerte til anskaffelsesprisen 2016 for digitalisering.

• Trygve og Tinene

Tilflyttingskonferansen 2016 vel gjennomført

Med 10.000 flere innvandrere til Nordland som overordnet mål og med behov for såvel ny kompetanse som å dekke arbeidslivets behov, er konferansen en hovedarena for kunnskapsspredning og nettverksbygging.

• rådhuset

Rådhuset stengt

Fredag 28. oktober stengte rådhuset i Bodø for oppussing og nybygging. Det vil ta to og ett halvt år før dørene åpner i det nye rådhuset. Her finner du oversikten over hvor Bodø kommunes tjenester og kontorer er lokalisert i byggeperioden.

• Somaliske dansere.

Åpent møte om innvandrere og arbeid i Stormen bibliotek i morgen kveld

«10% av Bodøs innbyggere har utenlandsk opprinnelse – mange av dem er uten jobb. Hva kan vi gjøre med det?»

Viser fra 76 til 100 av totalt 394 artikler