• Sikkerhetsgjerder monteres som påvist.

Bypakke Bodø

Områdesikringen ved jernbanelinjen på Jensvoll utføres fra mandag 8. januar.

• skøyter

Skøyteis & Vinteraktiviteter

Legg planene dine på is i helgen! Fem isbaner vil være preparerte til helgen og marka er superfin for alle nå, selv om du ikke går på ski!

• bramat

Bra Mat kurs

Tirsdag 6 februar starter vi opp med Bra Mat kurs her på Frisklivssentralen.

• Nye Børre Buss

Feiret nye Børre Buss

- En stor dag for både store og små.

• slutta

Snus- og røykesluttkurs påmeldingsfrist 7. januar.

17. Januar starter vi opp nytt snus- og røykesluttkurs. Eneste forutsetning for å delta på kurset er at du har et snev av lyst til å stumpe røyken eller kaste snusen.

• vaksine

Drop-in for influensavaksinering

Helsekontoret har drop-in for influensavaksine onsdag.

• fyrverkeri

Se talen og fyrverkeriet i opptak her

Vi streamet nyttårsfeiringen i Rensåsparken.

• brøyting

30 brøytebiler i sving

Natt til lørdag har det kommet store mengder snø i Bodø. Kommunen har alt av brøytemannskaper og brøytebiler ute.

• Ordfører Ida Pinnerød, fagleder Per Grøtterud ved kulturkontoret og kommunikasjonssjef Tord Berthinussen inviterer også i år til fakkeltog og feiring i Rensåsparken nyttårsaften.

Inviterer til nyttårsfeiring i Rensåsparken

Tradisjonen tro blir det nyttårsfeiring i Rensåsparken med tale fra ordføreren og stort fyrverkerishow. I år vises arrangementet på storskjerm og streames direkte på nett.

• Bildet «Finding the Light» av Hossam Alkhatib Albuaini (23) ble i høst kåret til én av de tre beste bidragene i en stor konkurranse i regi av Norsk kulturskoleråd.

Hossams bilde til topps i stor konkurranse

Første gang Hossam Alkhatib Albuaini (23) tegnet med farger gikk bildet hans til topps i en nasjonal konkurranse. Nå håper den unge kunstneren å få til sin egen utstilling.

• Ordføreren hadde med julehilsen til de ansatte ved Bodø legevakt.

Stille før stormen på legevakta

Ordføreren hadde med julehilsen til de ansatte ved Bodø legevakt. De forventer som vanlig travle dager i jula og forbereder seg på mulig influensaepidemi.

• Ordfører Ida Pinnerød i Bodø kommune og daglig leder Vidar Stormo i IK Grand.

Takket for det gode samarbeidet

- Vi lover å heie dere fram også neste år, sier ordføreren.

• Amund Langen Erlandsen (13) er elev ved kunstlinja på Bodø kulturskole. En av tegningene hans er nå å finne på et nytt sengesett fra den kjente produsenten Høie of Scandinavia.

Amunds tegning havnet på sengesett

Bodøgutten Amund Langen Erlandsens tegning er å finne på det nye sengesettet «Mitt tre» fra den kjente produsenten Høie of Scandinavia.

• speiderveien 4

Frisklivssentralen har flyttet!

Vi har flyttet til nye lokaler i Speiderveien 4, her kan du finne oss i 3. etasje.

• skøyter

Skøyteis

Legg planene dine på is i helgen! Tre isbaner er preparerte.

• vannkran

Kokepåbud på drikkevann

Det er innført kokepåbud på alt drikkevann fra Festvåg vannverk.

• Saltstraumen

- Et stort løft

Nye informasjonstavler i Saltstraumen endelig på plass.

• Landskonferansen om Down syndrom.

Inviterer til landskonferanse i Bodø

Landskonferansen om Down syndrom 2018 går av stabelen i Bodø. Her finner du informasjon om konferansen og påmelding.

• Samlok Nord - signering av intensjonsavtale.

- En merkedag

Bodø kommune utvider suksessprosjektet på Albertmyra. Her signerer partene intensjonsavtalen.

• Innovasjonsutvalget.

Vil gjøre Bodø til innovasjonssentrum

Slik vil innovasjonsutvalget skape 10.000 nye arbeidsplasser i Bodø innen 2050.

• Foto: yr.no

Uværet kommer

Det er nok en gang varslet uvær i Bodø og Salten. Følg med på værvarselet!

• skitur

Er løypene oppkjørt?

Her får du oppdatert informasjon om kommunens løyper.

• Varaordfører Synne Bjørbæk.

Varaordføreren deler ut frivillighetsprisen

Bodø frivilligsentral inviterer til utdeling av årets frivillighetspris på Tusenhjemmet mandag. Varaordfører Synne Bjørbæk står for selve prisutdelingen.

• Parkenjuletreet 2017 er tent!

Juletre

Som en av mottakerne av overskudd fra Parkens veldedighetskonsert i 2017, har Bodø kommune byteknikk mottatt kr 100 000,- øremerket strøm og etablering av julegran på toppen av Rensåsen.

• Julegran på torget i Bodø 2017.

Velkommen til julegrantenning på torget

Bodø sentrum og Bodø kommune inviterer til tenning av julegrana på torget, lørdag 2. desember klokken 15.00.

Viser fra 76 til 100 av totalt 460 artikler