• Earth Hour

Bodø kommune har vært med i earth hour fra starten av!

Lørdag 19. mars 2016 kl. 20.30 skal kommuner, bedrifter, organisasjoner og enkeltmennesker over hele verden slukke lyset i én time for klimaet.

• Prinsippløsning for Sjøgata

Bypakke Bodø - Sjøgata

Et stort trafikksikkerhets-prosjektet med planlagt bygging i perioden 2018-2020.

• Vårtegn

Meld feil på nett

Du kan selv melde inn feil via Bodø kommunes feilmeldingssystem for vei, vann, avløp og miljø.

• Kartutsnitt

Bypakke Bodø - Kleivaveien

Kleivaveiens øvre del blir utbedret. Fortauet skal ha en bredde på 2,5 meter helt opp til Langåsen.

• Gangkulvert

Bypakke Bodø - Jensvolldalen jernbanekulvert

Prosjektet har røtter tilbake til 2004 og datidens valg blir nå endelig realitet.

• Prisoverrekkelse

Foyer Bodø fikk fylkesmannens fornyingspris

-Bodø kommune er en foregangskommune i sitt arbeid med Foyer Bodø, sier Hill-Martha Solberg, Fylkesmann i Nordland

• Rolf Kåre Jensen

Kommunen går i pluss med 60 mill. kr

For første gang på mange år går driften av Bodø kommune i pluss.

• Kartoversikt

Bypakke Bodø - Utbedring av krysset Junkerveien/Kleivaveien

En belyst fotgjengerovergang og et utvidet fortau skal gjøre det tryggere å krysse Junkerveien.

• Kartoversikt

Bypakke Bodø - Junkerveien

Junkerveien blir bredere og fortauet forlenges fra krysset inn til Vågøynes gård og ned til Thalleveien.

• Hernesveien

Bypakke Bodø - Hernesveien

Forprosjektet for Hernesveien ble igangsatt 15. februar 2016. Anleggsarbeidene skal starte høsten 2016 og vil vare i cirka 2 år.

• Bankgata 2016

Bypakke Bodø - Bankgata

Store deler av Bankgata er nå ferdig - delen inn mot Hålogalandsgata er ventet å stå ferdig i slutten av 2016.

• Byteknikk - Havnepromenade DEL I

• Byteknikk - VA-sanering og fjernvarmesamarbeid

• Byteknikk - Terminalkai sør del I

• Saksbehandlingsgebyr 2016

Det er innført nye saksbehandlingsgebyr for 2016 hos Byteknikk i Bodø kommune

• parkenfestrivalen

Vinner Parkenbillett

Bodø kommune har gjennomført konkurranse på Facebook der premien er en billett til årets Parkenfestival. Her er vinneren.

• is

Her må du passe på om du skal på isen

Siste tids sprengkulde har gjort at mange islagt vann er trygge å ferdes på, men enkelte vann må man passe ekstra på. Her finner du ut hvor det er trygt.

• skøyte

Skøytebanene snart klare

-Den siste tidens kulde har ført til at vi har kunnet islegge flere av byens isbaner, sier Frank Strand ved idrettsseksjonen i Bodø kommune

• Glade barn

Kommunalt nærmiljø-/lekeplasstilskudd

• Åpent Julegartneri

dekorasjon

Byens vakreste julestjerner får du hos Bodø kommunes gartneri. Vi har flotte julestjerner av lokalprodusert kvalitet til en fornuftig pris. Prakteksemplarer i flere størrelser.

• Ordførerbytte i bodø

Ordførerbyttet i bilder

I dagens bystyremøte ble Ida Maria Pinnerød (AP) formelt valgt til Bodø kommune sin nye ordfører. Mens Synne Høyforsslett Bjørbæk (R) ble valgt til varaordfører.

• ordfører og varaordfører

Det nye bystyret

Bodø kommunes nye bystyre ble konstituert i møte torsdag 29. oktober. Her har du oversikten over hele det nye bystyret.

• Underholdniong

Internasjonal uke offisielt åpnet på lørdag

Internasjonal uke ble lørdag offisielt åpnet av varaordfører Allan Ellingsen. Tradisjonen tro skjedde dette i forbindelse med et program i Glasshuset hvor oppmerksomheten rettes mot det internasjonale miljøet i Bodø – i år med presentasjon av aktivitetene ved Bodø voksenopplæring som hovedinnslag.

• informasjon

Informasjonsmøte Bodø 2016

Ønsker du å vite mer om programmet for Bodø 2016? 27.oktober inviterer vi til informasjonsmøte, spesielt for deg som jobber i førstelinje. Vi har ledige plasser så meld deg på til torild.kartfjord@bodo.kommune.no snarest. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding.

• Illustrasjonsfoto - turnus

Presentasjon av turnusprosjekt med lange vakter i Lillevollen

Onsdag 14.10.2015, kl. 09.00-12.00 avholdes et seminar hvor hovedfunnene fra prosjektet legges fram. Turnusen med lange vakter i Lillevollen ble etablert som et tjenesteutviklingstiltak i samarbeid med Habiliteringsteamet for voksne ved Nordlandssykehuset i 2008.

Viser fra 226 til 250 av totalt 393 artikler