• vanngym

Frisk i vann - ledige plasser i gruppen

Vi har ledige plasser på vår Frisk i vann-gruppe for deg med muskel- og skjelettplager og for gravide. Treningen er særdeles skånsom, der man ikke får de harde støtene og belastningsplagene som man kan få på land. Tirsdag kl 13.45 - 14.45.

• parkering

Nye parkeringsregler fra nyttår

1 Januar 2017 skjer en del endringer innenfor regelverk om parkering. Det innføres ny parkeringsforskrift om vilkårsparkering og det gjøres noen justeringer i forskrift om offentlige parkeringsgebyr.

• søvn

Strever du med søvnen?

Opplever du at du får for lite søvn? Er du uopplagt i løpet av dagen? Frisklivssentralen starter opp søvnkurs 30. januar. Påmeldingsfrist 15. januar

• Byteknikk - Vann/Avløp Bjerkengveien

Januar 2017: Etter utskifting av vann- og avløpsledninger i Bjerkengveien gjenstår det graving i forbindelse med montering av nye gatelys samt klargjøring for asfaltering.

• Drop-off-sone ved Østbyen skole

Ferdig med drop-off ved Østbyen skole

Som en fortsettelse av fortaus-prosjektet i Ole Reistads vei har Bypakke Bodø etablert en «drop-off-sone» ved Østbyen skole.

• røykestopp

Snus- og røykesluttkurs

9. januar starter vi opp kurs for deg som ønsker å slutte med snus eller røyk. Eneste forutsetning for å delta på kurset er at du har et snev av lyst til å stumpe røyken eller kaste snusen. Påmeldingsfrist 16. desember.

• Slutt på

Nå er det slutt på ladekortene

¬Etter at de nye Smartpark-parkulatorene ble lansert i 2015 har salget av de gamle parkerings-ladekortene gått jevnt nedover.

• Byteknikk - Nytt boligfelt på Kjerringøy

Byteknikk har hatt ansvar for planlegging og opparbeidelse av infrastruktur til et nytt byggefelt på Kjerringøy. Området ligger på søndre del av Kjerringøy sentrum og skal gi plass til 10 nye boligtomter for selvbyggere.

• Byteknikk - Avløpsopprydding Bertnes

Det har vært flere oversvømmelser i R. M. Andersens vei, noe som krever at det ryddes opp i en del av avløpsforholdene på Bertnes, sør for RV80. Anleggsarbeidene starter i løpet av desember 2016.

• Nytt klatrenett på Østbyen skole

Nye lekeapparater til Østbyen skole

Nå er arbeidene i skolegården til Østbyen skole avsluttet og elevene er veldig glade for å ha fått nye lekestativer. Det nye store klatrenettet gjør at mange kan være med samtidig.

• Bankgata åpnes før jul!

Arbeidene i Bankgata er under avslutning pr november 2016. Den siste etappen i prosjektet er bygging av nytt lyskryss i krysset Hålogalandsgata x Bankgata.

• Byteknikk - Nytt lyskryss i krysset Hålogalandsgata x Bankgata

I forbindelse med arbeidene i Bankgata blir krysset Hålogalandsgata x Bankgata renovert med nytt teknisk utstyr og universelt utformede fortausløsninger.

Svartliringen lekeplass ferdig rehabilitert

Offentlige lekearealer skal være trygge, utfordrende og tilpasset barn i forskjellige aldre. Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært innom Svartliringen lekeplass.

• Velferdsteknologi - følgeforskning

Inspirasjonsdag velferdsteknologi - elektroniske pasientrom på nettbrett

Helse- og omsorgsavdelingen (HO) og IKT forvaltning- og utviklingsteam for helse- og omsorgsavdelingen (ForUT), arrangerte 07.11.16 en inspirasjonsdag knyttet til Bodø kommune sin satsing på elektroniske pasientrom (eRom) på nettbrett.

• Vannkran

Klar for tilknytning!

Nordsida - Vannforsyningen fra Løpshavn til Skaug er nå satt i drift og abonnenter kan knytte seg til den kommunale ledningen på denne strekningen.

• Veistenging

NB! Omkjøring til krematoriet.

Stormyrveien er stengt grunnet anleggsarbeid.

• rådhuset

Rådhuset stengt

Fredag 28. oktober stengte rådhuset i Bodø for oppussing og nybygging. Det vil ta to og ett halvt år før dørene åpner i det nye rådhuset. Her finner du oversikten over hvor Bodø kommunes tjenester og kontorer er lokalisert i byggeperioden.

• Herredshuset

Besøksregistrering på Herredshuset

For å forbedre både servicetilbudet og adgangskontrollen på Herredshuset, går man over på besøkstjenesten onVisit, som håndterer besøksregistreringen for den ubemannede resepsjonen.

• Kjersti Rongved, serviceleder

Problemer med å nå oss på telefon?

Vi har for tiden stor telefontrafikk inn til servicetorget og mange kan oppleve lang ventetid. - Det er flere årsaker til at ventetiden kan bli lenger enn du setter pris på, sier Kjersti Rongved som er serviceleder i kommunen og har ansvaret for servicetorget. Men vi gir gjerne noen gode råd som kan bidra til at du får den hjelpen du trenger.

• Ved å flytte huskestativets beliggenhet nærmere skolegården kunne fallsonen opparbeides med hensyn til universell utforming og tilgjengelighet for alle!

Løpsmark skole har fått nye lekeapparater

Som ledd i Bodø kommunes rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært på Nordsia.

• Byteknikk - Støttemur Framlia

Det etableres en ny støttemur i Framlia på Øvre Hunstad.

• Hagebyen på Tverlandet. Her vil det bli fortau.

Bypakke Bodø - Hagebyen fortau

Bypakke Bodø starter et fortaus-prosjekt for å sikre trygg ferdsel og en tryggere skolevei for barna på Tverlandet.

• Byteknikk – Vannforsyning Nordsida

I løpet av oktober i år vil man starte på siste etappe i utbyggingen. Denne går fra Skaug og frem til Mulstrand. Arbeidene vil pågå frem til årsskiftet 2017/18.

• bra mat

Bra Mat-kurs

10 oktober starter vi opp et Bra Mat-kurs hos oss. Har du lyst til å lære med om bra mat for bedre helse?

• Servicetorget har problemer med sentralbordet

Vi har fått nytt sentralbord og har problemer med oppstarten

Servicetorget har problemer med å ta telefoner som ringer inn på kommunens hovednummer. Dette skyldes at vi har fått nytt sentralbordsystem og alt er ikke på plass enda.

Viser fra 226 til 250 av totalt 458 artikler