• Trefelling

Felling av trær

Bodø kommune får mange henvendelser om felling av trær på kommunal grunn. For å kunne behandle slike saker på best mulig måte bes søkere om å benytte digitalt søknadsskjema.

• parkering

Se den nakne innsiden av rådhuset

Siden i høst har arbeidere revet vegger og tømt alt som var i rådhuset og banken. Her kan du se hvordan det ble når veggene ble borte.

•  Hovedledningene  i Vollveien saneres. Private stikkledninger skal separeres.

Teknisk avdeling | Sanering Vollsletta

Bodø kommune har som ledd i renovering av vann og avløpsnettet i Bodø, satt i gang prosjekteringsarbeider for sanering (utskifting) av vann- og avløpsanleggene på Vollsletta. Utskiftingen er et ledd i renovering av vann- og avløpsnettet i Bodø og sees i forbindelse med reguleringsplanen for Vollhaugen.

• Ordfører Ida Maria Pinnerød russisk ambassadør

Besøk av den russiske ambassadøren

Den russiske ambassadøren til Norge, Teimuraz Otarovich Ramishvili, på sitt første besøk i Bodø.

• ramberg

Ramberg til kommunen

Bodø kommune har ansatt Aleksander Ramberg(36) som ny webredaktør i Kommunikasjonsavdelingen. – Dette blir en spennende utfordring i en kommune der det skjer svært mye, sier Ramberg.

• åpning

Nytt team ved NAV Bodø

Seks jobbspesialister skal utelukkende arbeide med å få brukere i Bodø ut i arbeid.

• Skatteetaten og servicetorget i Bodø kommune utveksler kunnskap

Samarbeid om offentlige service

For at det skal være enklest mulig for innbyggerne å møte det offentlige har servicetorget i Bodø kommune og Skatt Nord i Bodø møttes for å utveksle kunnskap.

• KSsvarUt

Brukermøte i SvarUt

KS SvarUt inviterer kommuner i Nordland til brukermøte i Bodø tirsdag 21.mars kl. 10.00 - 15.00 i Molostua.

• sykepleiiere ser i kamera

Legevakta endelig på nødnettet

- Endelig er vi på samme nett som med alle nødetater, sier Merete Johansen, prosjektleder for nødnett på Bodø kommunale legevakt. Tirsdag 7. Mars kl.10 ble det nye nødnettet tatt i bruk av legevakta i Bodø.

• Strandsøppel

Nå kan du søke om støtte til å rydde opp strandsøppel

Har du en god ide som kan bidra til å rydde opp i forsøplingen i havet og langs kysten? Miljødirektoratets tilskuddsordning for opprydding er i år på 35 millioner kroner. Fristen for å søke er 16. mars 2017.

• Kart Burøya

Byteknikk - VA Burøya

Ledningsnettet mellom Valen og Burøya skal få en større vannledning mot sildeoljefabrikken, og et nytt kommunalt avløpssystem. Prosjekteringsarbeidene igangsettes våren 2017.

• Kartutsnitt vannforsyning Saltstraumen

Teknisk avdeling | Vannforsyning Saltstraumen

Forsyningsområdet for nåværende Saltstraumen vannverk skal få vann fra hovedvannverket på Heggmoen via Tverlandet. Prosjekteringsarbeid igangsettes våren 2017.

• Miljøenheten: Solveig Margrethe Bergseng Lakså & Ingunn Øvsthus

Fokus på miljø

Dagens miljøutfordringer er komplekse. Derfor er et sterkt fagmiljø og et godt samarbeid mellom saksbehandlere på tvers av kommunens avdelinger viktig. Nå er Miljøenheten på plass og trekker i trådene.

• Bodø by

Luftkvaliteten i Bodø

En ny undersøkelse viser at luftkvaliteten i Bodø i perioder kan være dårlig. Teknisk avdeling Miljøenheten vil i løpet av kort tid avgjøre om det er behov for å etablere faste målestasjoner i byen.

• Snøbrøyting

Meld feil på nett

Med Bodø kommunes feilmeldingssystem på vei, vann, avløp og miljø kan du melde inn feil elektronisk. Nå om vinteren kan du også melde inn typiske vinterhendelser som behov for strøing/brøyting eller feil med gatelys.

• Bodø kommunes STImuli-prosjekt har lagd nye turkart som deles ut med posten denne uka.

Denne uka får alle i Bodø nye kart

• vanngym

Frisk i vann - ledige plasser i gruppen

Vi har ledige plasser på vår Frisk i vann-gruppe for deg med muskel- og skjelettplager og for gravide. Treningen er særdeles skånsom, der man ikke får de harde støtene og belastningsplagene som man kan få på land. Tirsdag kl 13.45 - 14.45.

• parkering

Nye parkeringsregler fra nyttår

1 Januar 2017 skjer en del endringer innenfor regelverk om parkering. Det innføres ny parkeringsforskrift om vilkårsparkering og det gjøres noen justeringer i forskrift om offentlige parkeringsgebyr.

• søvn

Strever du med søvnen?

Opplever du at du får for lite søvn? Er du uopplagt i løpet av dagen? Frisklivssentralen starter opp søvnkurs 30. januar. Påmeldingsfrist 15. januar

• Byteknikk - Vann/Avløp Bjerkengveien

Januar 2017: Etter utskifting av vann- og avløpsledninger i Bjerkengveien gjenstår det graving i forbindelse med montering av nye gatelys samt klargjøring for asfaltering.

• Drop-off-sone ved Østbyen skole

Ferdig med drop-off ved Østbyen skole

Som en fortsettelse av fortaus-prosjektet i Ole Reistads vei har Bypakke Bodø etablert en «drop-off-sone» ved Østbyen skole.

• røykestopp

Snus- og røykesluttkurs

9. januar starter vi opp kurs for deg som ønsker å slutte med snus eller røyk. Eneste forutsetning for å delta på kurset er at du har et snev av lyst til å stumpe røyken eller kaste snusen. Påmeldingsfrist 16. desember.

• Slutt på

Nå er det slutt på ladekortene

¬Etter at de nye Smartpark-parkulatorene ble lansert i 2015 har salget av de gamle parkerings-ladekortene gått jevnt nedover.

• Byteknikk - Nytt boligfelt på Kjerringøy

Byteknikk har hatt ansvar for planlegging og opparbeidelse av infrastruktur til et nytt byggefelt på Kjerringøy. Området ligger på søndre del av Kjerringøy sentrum og skal gi plass til 10 nye boligtomter for selvbyggere.

• Byteknikk - Avløpsopprydding Bertnes

Det har vært flere oversvømmelser i R. M. Andersens vei, noe som krever at det ryddes opp i en del av avløpsforholdene på Bertnes, sør for RV80. Anleggsarbeidene starter i løpet av desember 2016.

Viser fra 226 til 250 av totalt 460 artikler