Artikler for Juni 2017

• Christian Natvig på Servicetorget tar imot tidligstemmer.

Tidligstemming fra 3. juli

Fra mandag 3. juli og fram til 9. august er det mulig å lever tidligstemme til høstens stortingsvalg.

• Kjørekart Nord 17

Slik blir trafikken under speiderleiren

Speiderleiren Nord 2017 starter førstkommende lørdag og vil vare i en uke. I forbindelse med leiren vil trafikken bli påvirket allerede fra torsdag av. Her finner du oversikten over endringene det medfører.

• Dame med trygghetsalarm blir hjulpet av hjelpepleier

Nå blir tryggheten enda bedre i Bodø

Telenor Norge har fått oppdraget med å levere og forbedre digitale trygghetsalarmer og velferdsteknologi til Bodø kommune.

• IDA

Ingen fristbrudd for barnevernet

For første gang i historien har barneverntjenesten i Bodø kommune ingen saker som går over behandlingsfristen. – Jeg er veldig stolt over jobben som er gjort her hos oss, og er veldig fornøyd med situasjonen vi har nå, sier barnevernsleder Arve Rolandsen. Se video for flere kommentarer fra barnevernlederen og ordfører Ida Pinnerød:

• Ordfører Ida Pinnerød

En stor seier for Bodø

-Dette er en stor seier for Bodø og Nordland, sier ordfører Ida Pinnerød etter at Stortinget har vedtatt bygging av ny flyplass i Bodø gjennom Nasjonal Transportplan (NTP) for perioden 2018 til 2029.

• Ungdom i risiko

Viktig konferanse om ungdom i risiko

25. og 26. september arrangerer Fylkesmannen i Nordland, Nord universitet og Nordlandssykehuset en konferanse der det presenteres kunnskap om ungdom i risiko. Tema som avhengighet, psykisk helse og marginalisering blir lagt vekt på i kontekster som familie, skole og arbeid. Konferansen vil vektlegge ungdoms medvirkning og hvordan vi kan samarbeide med ungdom i risiko.

• Huskestativ med fallunderlag

Oppgradering av uteområde - Jentoftsletta barnehage

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Teknisk avdeling vært innom Jentoftsletta barnehage i Østbyen.

• Stipenddiplom

Kulturstipend til tre unge talenter

Bodø kommune deler hvert år ut tre kulturstipend à kroner 20 000.- Årets stipendmottakere er bordtennisspiller Kristina Pirtskhalava, komponist Birgit Djupedal og ballettdanser Pernille Øiesvold Øien.

• Mottakere av årets kulturpris

Kulturpris til Bodø Domkor og Bodø domkirkes sangskole

Bodø kommune deler hvert år ut en kulturpris til en person, forening eller institusjon som har sitt virke i Bodø eller som har spesiell tilknytning til byen, og som har gjort en innsats på det kulturelle området. Prisen har vært utdelt siden 1966.

• Førsommer

Gratis buss til FØRSOMMER 2017 på fredag

Busstilbudet til dagfestivalen på Tverlandet er for ungdom mellom 13-19 år Bussene går til og fra Rådhuset, Humørsenteret og Saltstraumen. Her kan du melde deg på.

• sommer sammen

Sommer Sammen

Påmeldingsfristen nærmer seg! Send inn din påmelding innen fredag. Les om aktivitetene, transport og informasjon for ledsagere.

• barnebursdag

Kulturkommune 2017 søknadsvideo

Som en del vår søknad til årets kulturkommune 2017 laget vi en film som en sentral del av søknaden. Nå som søknadsprosessen er over er vi stolte over å kunne vise den til alle.

• Stokkvika renseanlegg

Byteknikk - Renseanlegg Stokkvika

Det bygges et avløpsrenseanlegg, pumpestasjoner og overføringsledninger fra Hunstadmoen.