Artikler for Desember 2016

• Byteknikk - Vann/Avløp Bjerkengveien

Januar 2017: Etter utskifting av vann- og avløpsledninger i Bjerkengveien gjenstår det graving i forbindelse med montering av nye gatelys samt klargjøring for asfaltering.

• Drop-off-sone ved Østbyen skole

Ferdig med drop-off ved Østbyen skole

Som en fortsettelse av fortaus-prosjektet i Ole Reistads vei har Bypakke Bodø etablert en «drop-off-sone» ved Østbyen skole.

• røykestopp

Snus- og røykesluttkurs

9. januar starter vi opp kurs for deg som ønsker å slutte med snus eller røyk. Eneste forutsetning for å delta på kurset er at du har et snev av lyst til å stumpe røyken eller kaste snusen. Påmeldingsfrist 16. desember.

• midt i Hernesveien, med krysset til Fredensborgveien i bakgrunnen.

Hernesveien utsettes – Fredensborgveien starter opp

Bodø kommune avventer svar på hvordan den framtidige flyplassen blir før Hernesveien oppgraderes.

• erik, ida og gunnar

Ønsker samarbeid med Bodøregionen

Mandag tok ordfører Ida M. Pinnerød imot en finsk delegasjon med Finlands ambassadør til Norge, Erik Lundberg, i spissen.

• Trafikksikker kommune

Bodø er «trafikksikker kommune»

Kommunen fikk i dag bekreftelsen fra Trygg trafikk.

• Fra venstre: Jon Øverås i Gjensidigestiftelsen, daglig leder ved Bodø Skiklubb Alpinor Bjørnar Hegreberg og ordfører Ida Pinnerød. Foto: Per-Inge Johnsen

Nå blir det alpinanlegg i Skarmoen

Midler fra Bodø kommune og Gjensidigestiftelsen sørger for at snøproduksjonen i anlegget er fullfinansiert.

• Slutt på

Nå er det slutt på ladekortene

¬Etter at de nye Smartpark-parkulatorene ble lansert i 2015 har salget av de gamle parkerings-ladekortene gått jevnt nedover.

• Knut Storteig, årets frivillige.

Frivillighetsprisen til Knut Storteig

Ildsjelen Knut Storteig ble tirsdag kveld tildelt årets Frivillighetspris for sin innsats i Bodø og Omegn Turistforening (BOT).

• Utdeling av kulturlandskapsprisen 2016

Fjære hedret på fylkestinget

Kulturlandskapsprisen 2016 ble i dag utdelt til Kjerringøy-bygda Fjære under Nordland fylkestings desembermøte.

• Byteknikk - Nytt boligfelt på Kjerringøy

Byteknikk har hatt ansvar for planlegging og opparbeidelse av infrastruktur til et nytt byggefelt på Kjerringøy. Området ligger på søndre del av Kjerringøy sentrum og skal gi plass til 10 nye boligtomter for selvbyggere.

• Byteknikk - Avløpsopprydding Bertnes

Det har vært flere oversvømmelser i R. M. Andersens vei, noe som krever at det ryddes opp i en del av avløpsforholdene på Bertnes, sør for RV80. Anleggsarbeidene starter i løpet av desember 2016.