• Barn på strand

Fattigdomsmidler 2017

Barne- ungdoms- og familiedirektoratet (BUFDIR) har lyst ut Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom for 2017.

• Velferdsteknologi - følgeforskning

Inspirasjonsdag velferdsteknologi - elektroniske pasientrom på nettbrett

Helse- og omsorgsavdelingen (HO) og IKT forvaltning- og utviklingsteam for helse- og omsorgsavdelingen (ForUT), arrangerte 07.11.16 en inspirasjonsdag knyttet til Bodø kommune sin satsing på elektroniske pasientrom (eRom) på nettbrett.

• ordfører i Bodø Ida Pinnerød og fylkesrådesleder i Nordland, Tomas Norvoll.

Vil ha maritim NATO-ledelse til Reitan

- Reitan er det naturlige valget for ny NATO-maritim ledelsesenhet, sier ordfører i Bodø Ida Pinnerød og fylkesrådesleder i Nordland, Tomas Norvoll.

• Marvin Johansen sørger for at Stormen bilr lyssatt i grønt i kveld, i solidaritet med Paris-avtalen som trådte i kraft i kveld. Foto: Per-Inge Johnsen

Stormen blir grønn fredags kveld

Paris-avtalen trer i kraft i dag. Da blir Eiffeltårnet, Holmenkollbakken og Stormen grønne.

• Vannkran

Klar for tilknytning!

Nordsida - Vannforsyningen fra Løpshavn til Skaug er nå satt i drift og abonnenter kan knytte seg til den kommunale ledningen på denne strekningen.

• Jente med HPV-vaksine

Gratis HPV-vaksine til jenter født 1991 og seinere

Massevaksinering på Aspåsen skole torsdag kl. 17-20.

• vALG

Tilskuddsordning i forbindelse med Stortings- og sametingsvalget 2017

• Vinnere

Det ble med nominasjonen

Bodø kommune var som tidligere nevnt innstilt som en av fire til Statens boligsosiale pris for 2016, men denne gangen ble det ikke vi som vant. På den store boligsosiale lederkonferansen 1. november i Oslo ble Sandnes kommune utropt som vinner.

• Bodø

Får 2 millioner i klimamilder

Fem prosjekter i Bodø kommune får støtte fra Miljødirektoratet. «Ny by – ny flyplass» får 1 million kroner alene.

• ps4 kontroller

Dataspill - bare moro eller et problem? Temakveld i Stormen 23. november.

Kan man bli avhengig av dataspill og hvor går skillelinjene mellom normal og problematisk bruk. Dette er noe fagfolk debatterer. Samtidig er dataspill er tema som diskuteres og er trolig en kilde til konflikt mellom foreldre og ungdom.

• Veistenging

NB! Omkjøring til krematoriet.

Stormyrveien er stengt grunnet anleggsarbeid.

• Hege Alst, honorær konsul for Tyskland, og den tyske ambassadøren til Norge, Dr. Thomas Götz.

Fikk utvidet ansvarsområde

Hege Alst som er honorær konsul for Forbundsrepublikken Tyskland, fikk mandag kveld utvidet sitt ansvarsområde til også å omfatte hele Nordland.

• Dame låser døra på rådhuset

Nå låser Venke døra

– Klar det er vemodig. Men jeg gleder meg allerede til å komme tilbake til et nytt og flott hus, sier «rådhusvakta» Venke Dahn.

• Anne-Line Bosch Strand

Hun blir Bodø kommunes nye HR-sjef

Anne-Line Bosch Strand har de tre siste årene vært konstituert klinikksjef for diagnostisk klinikk ved Nordlandssykehuset.

• Bilde av Stormen med lysshow under kulturnatta 2016

Stormen topp 6 i verden

Er nominert til den svært høythengende "RIBA international prize 2016."

• SIIS er nominert til nasjonal pris for sitt arbeid. F.v. Ivan Fossbakk (jobber nå på økonomikontoret), Roger Fredriksen, Øystein Nilsen og Torstein Viks Sundsfjord

Nominert til anskaffelsesprisen 2016

Bodø kommune/Samordna innkjøp i Salten er blant de tre nominerte til anskaffelsesprisen 2016 for digitalisering.

• Trygve og Tinene

Tilflyttingskonferansen 2016 vel gjennomført

Med 10.000 flere innvandrere til Nordland som overordnet mål og med behov for såvel ny kompetanse som å dekke arbeidslivets behov, er konferansen en hovedarena for kunnskapsspredning og nettverksbygging.

• rådhuset

Rådhuset stengt

Fredag 28. oktober stengte rådhuset i Bodø for oppussing og nybygging. Det vil ta to og ett halvt år før dørene åpner i det nye rådhuset. Her finner du oversikten over hvor Bodø kommunes tjenester og kontorer er lokalisert i byggeperioden.

• Somaliske dansere.

Åpent møte om innvandrere og arbeid i Stormen bibliotek i morgen kveld

«10% av Bodøs innbyggere har utenlandsk opprinnelse – mange av dem er uten jobb. Hva kan vi gjøre med det?»

• Herredshuset

Besøksregistrering på Herredshuset

For å forbedre både servicetilbudet og adgangskontrollen på Herredshuset, går man over på besøkstjenesten onVisit, som håndterer besøksregistreringen for den ubemannede resepsjonen.

• Fra fjorårets Internasjonale Uke.

Internasjonal Uke åpnes lørdag i Glasshuset

Lørdag 22. oktober kl. 12:00 vil arrangementet som markerer starten på årets Internasjonale Uke i Bodø finne sted i Glasshuset.

• Synne Bjørbæk

Bodø kommune innstilt til ny prestisjetung pris

Bodø kommune er nominert som en av fire kommuner til Statens pris for boligsosialt arbeid.

• Kjersti Rongved, serviceleder

Problemer med å nå oss på telefon?

Vi har for tiden stor telefontrafikk inn til servicetorget og mange kan oppleve lang ventetid. - Det er flere årsaker til at ventetiden kan bli lenger enn du setter pris på, sier Kjersti Rongved som er serviceleder i kommunen og har ansvaret for servicetorget. Men vi gir gjerne noen gode råd som kan bidra til at du får den hjelpen du trenger.

• sluttedagen

Bli med på Sluttedagen 24. oktober

Tenker du på å slutte å røyke og snuse, men finner ikke den rette anledningen? Gjør et forsøk på Sluttedagen 24. oktober, da vel! Vi har stand i Glasshuset 24. oktober fra kl 10.30-14.30. med informasjon, premier og mulighet for å booke gratis veiledning hos Frisklivssentralen.

• jente på fjelltopp

Folkehelsekonferansen på mandag og tirsdag

Mandag 17. og tirsdag 18 arrangeres den nasjonale Folkehelsekonferansen 2016. Dette skjer for aller første gang i Bodø.

Viser fra 126 til 150 av totalt 401 artikler