Artikler for Oktober 2016

• Dame låser døra på rådhuset

Nå låser Venke døra

– Klar det er vemodig. Men jeg gleder meg allerede til å komme tilbake til et nytt og flott hus, sier «rådhusvakta» Venke Dahn.

• Anne-Line Bosch Strand

Hun blir Bodø kommunes nye HR-sjef

Anne-Line Bosch Strand har de tre siste årene vært konstituert klinikksjef for diagnostisk klinikk ved Nordlandssykehuset.

• Bilde av Stormen med lysshow under kulturnatta 2016

Stormen topp 6 i verden

Er nominert til den svært høythengende "RIBA international prize 2016."

• SIIS er nominert til nasjonal pris for sitt arbeid. F.v. Ivan Fossbakk (jobber nå på økonomikontoret), Roger Fredriksen, Øystein Nilsen og Torstein Viks Sundsfjord

Nominert til anskaffelsesprisen 2016

Bodø kommune/Samordna innkjøp i Salten er blant de tre nominerte til anskaffelsesprisen 2016 for digitalisering.

• Trygve og Tinene

Tilflyttingskonferansen 2016 vel gjennomført

Med 10.000 flere innvandrere til Nordland som overordnet mål og med behov for såvel ny kompetanse som å dekke arbeidslivets behov, er konferansen en hovedarena for kunnskapsspredning og nettverksbygging.

• rådhuset

Rådhuset stengt

Fredag 28. oktober stengte rådhuset i Bodø for oppussing og nybygging. Det vil ta to og ett halvt år før dørene åpner i det nye rådhuset. Her finner du oversikten over hvor Bodø kommunes tjenester og kontorer er lokalisert i byggeperioden.

• Somaliske dansere.

Åpent møte om innvandrere og arbeid i Stormen bibliotek i morgen kveld

«10% av Bodøs innbyggere har utenlandsk opprinnelse – mange av dem er uten jobb. Hva kan vi gjøre med det?»

• Herredshuset

Besøksregistrering på Herredshuset

For å forbedre både servicetilbudet og adgangskontrollen på Herredshuset, går man over på besøkstjenesten onVisit, som håndterer besøksregistreringen for den ubemannede resepsjonen.

• Fra fjorårets Internasjonale Uke.

Internasjonal Uke åpnes lørdag i Glasshuset

Lørdag 22. oktober kl. 12:00 vil arrangementet som markerer starten på årets Internasjonale Uke i Bodø finne sted i Glasshuset.

• Synne Bjørbæk

Bodø kommune innstilt til ny prestisjetung pris

Bodø kommune er nominert som en av fire kommuner til Statens pris for boligsosialt arbeid.

• Kjersti Rongved, serviceleder

Problemer med å nå oss på telefon?

Vi har for tiden stor telefontrafikk inn til servicetorget og mange kan oppleve lang ventetid. - Det er flere årsaker til at ventetiden kan bli lenger enn du setter pris på, sier Kjersti Rongved som er serviceleder i kommunen og har ansvaret for servicetorget. Men vi gir gjerne noen gode råd som kan bidra til at du får den hjelpen du trenger.

• Ved å flytte huskestativets beliggenhet nærmere skolegården kunne fallsonen opparbeides med hensyn til universell utforming og tilgjengelighet for alle!

Løpsmark skole har fått nye lekeapparater

Som ledd i Bodø kommunes rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært på Nordsia.

• Byteknikk - Støttemur Framlia

Det etableres en ny støttemur i Framlia på Øvre Hunstad.

• Hagebyen på Tverlandet. Her vil det bli fortau.

Bypakke Bodø - Hagebyen fortau

Bypakke Bodø starter et fortaus-prosjekt for å sikre trygg ferdsel og en tryggere skolevei for barna på Tverlandet.

• Byteknikk – Vannforsyning Nordsida

I løpet av oktober i år vil man starte på siste etappe i utbyggingen. Denne går fra Skaug og frem til Mulstrand. Arbeidene vil pågå frem til årsskiftet 2017/18.

• bra mat

Bra Mat-kurs

10 oktober starter vi opp et Bra Mat-kurs hos oss. Har du lyst til å lære med om bra mat for bedre helse?

• Servicetorget har problemer med sentralbordet

Vi har fått nytt sentralbord og har problemer med oppstarten

Servicetorget har problemer med å ta telefoner som ringer inn på kommunens hovednummer. Dette skyldes at vi har fått nytt sentralbordsystem og alt er ikke på plass enda.

• Furulia lekeplass ble oppgradert 2016

Furulia lekeplass ferdig rehabilitert

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært innom Furulia lekeplass på Tverlandet.