Artikler for Oktober 2016

• rådhuset

Rådhuset stengt

Fredag 28. oktober stengte rådhuset i Bodø for oppussing og nybygging. Det vil ta to og ett halvt år før dørene åpner i det nye rådhuset. Her finner du oversikten over hvor Bodø kommunes tjenester og kontorer er lokalisert i byggeperioden.

• Herredshuset

Besøksregistrering på Herredshuset

For å forbedre både servicetilbudet og adgangskontrollen på Herredshuset, går man over på besøkstjenesten onVisit, som håndterer besøksregistreringen for den ubemannede resepsjonen.

• Kjersti Rongved, serviceleder

Problemer med å nå oss på telefon?

Vi har for tiden stor telefontrafikk inn til servicetorget og mange kan oppleve lang ventetid. - Det er flere årsaker til at ventetiden kan bli lenger enn du setter pris på, sier Kjersti Rongved som er serviceleder i kommunen og har ansvaret for servicetorget. Men vi gir gjerne noen gode råd som kan bidra til at du får den hjelpen du trenger.

• Ved å flytte huskestativets beliggenhet nærmere skolegården kunne fallsonen opparbeides med hensyn til universell utforming og tilgjengelighet for alle!

Løpsmark skole har fått nye lekeapparater

Som ledd i Bodø kommunes rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært på Nordsia.

• Byteknikk - Støttemur Framlia

Det etableres en ny støttemur i Framlia på Øvre Hunstad.

• Hagebyen på Tverlandet. Her vil det bli fortau.

Bypakke Bodø - Hagebyen fortau

Bypakke Bodø starter et fortaus-prosjekt for å sikre trygg ferdsel og en tryggere skolevei for barna på Tverlandet.

• Byteknikk – Vannforsyning Nordsida

I løpet av oktober i år vil man starte på siste etappe i utbyggingen. Denne går fra Skaug og frem til Mulstrand. Arbeidene vil pågå frem til årsskiftet 2017/18.

• bra mat

Bra Mat-kurs

10 oktober starter vi opp et Bra Mat-kurs hos oss. Har du lyst til å lære med om bra mat for bedre helse?

• Servicetorget har problemer med sentralbordet

Vi har fått nytt sentralbord og har problemer med oppstarten

Servicetorget har problemer med å ta telefoner som ringer inn på kommunens hovednummer. Dette skyldes at vi har fått nytt sentralbordsystem og alt er ikke på plass enda.

• Furulia lekeplass ble oppgradert 2016

Furulia lekeplass ferdig rehabilitert

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Byteknikk vært innom Furulia lekeplass på Tverlandet.