Artikler for November 2013

• Foto: Jan Wasmuth

Offentlig høring av strategisk samfunnsdel Bodø 2030

Kommuneplanens strategiske samfunnsdel skal gi retninger og føringer for kommunens samlede utvikling i et langsiktig perspektiv - vi ser mot år 2030. Bodø bystyre vedtok den 31.10.13 at strategisk samfunnsdel skal legges ut til offentlig gjennomsyn med høringsfrist 16. desember 2013.

• RTerje strand

Avgiftsparkering på Plassmyra

Som en del av kommunens plan for parkering er det innført avgiftparkering på Plassmyra

• RTerje strand

Avgiftsparkering på Plassmyra

• Logo GIS-dagen

Internasjonal GIS-dag.

Onsdag 20.11.2013 er den internasjonale GIS-dagen. Dagen blir markert over hele verden med ulike arrangementer.

• Parkerte biler

Avgiftsparkering i Prinsens gate

Kommunen fortsetter arbeidet med å sette opp skilt og automater i den nye «parkeringssone 1», og nå har det kommet opp skilt om avgiftsparkering i tre nye kvartal i Prinsens gate.

• Parkerte biler

Avgiftsparkering i Prinsens gate

• parkerte biler

Nye parkering forbudtskilter i Hålogalandsgata

Nå er skiltene på plass og betjentene la i dag lapper med informasjon på de bilene som sto i Hålogalandsgata

• parkerte biler

Nye parkering forbudtskilter i Hålogalandsgata

• biler i veien

Nye parkering forbudtskilter i Fredenborgsveien

Nå er skiltene på plass og betjentene la i dag lapper med informasjon på de bilene som sto i Fredensborgveien.

• biler i veien

Nye parkering forbudtskilter i Fredenborgsveien

Sølvsuper helse- og velferdssenter

Sølvsuper helse- og velferdssenter er Bodøs nyeste institusjonsbygg, og har til sammen 80 døgnplasser og består blant annet av korttidsplasser, herunder lindrende behandling, prehospital behandling og plasser for øyeblikkelig hjelp og posthospital enhet.

• Parkeringsautomat

Nye priser på parkering.

Nå er prisene på parkering justert, i tillegg innføres det avgiftparkering på plassmyra.

• Parkeringsautomat

Nye priser på parkering.

• Bil vei skilt

Vinterskilt er oppe

Vinterskilt er parkering forbudtskilt som er oppe i vinterhalvåret for og bedre forholdene for deg som fører i Bodø.