Målgruppe: ungdom 15 - 25 år som definerer seg utenfor kroppslig/ tildelt kjønn.

Sted: Alsgården 4. etg (Notveien 17, 8013 Bodø).

Psykisk helsetjeneste for barn og unge i Bodø kommune tilbyr samtalegruppe til ungdom fra ca. 15-25 år som tenker de ikke passer helt med sitt kroppslige/tildelte kjønn. Gruppa passer for deg som er usikker på din egen kjønnsidentitet og ønsker å finne ut av dette. Og for deg som er sikker på at du ikke er ciskjønnet (og hva er nå egentlig det?), men som gjerne vil ha litt støtte i prosessen rundt å «komme ut av skapet» eller bare har lyst til å snakke med andre i lignende situasjon.

Gruppa er vanligvis forholdsvis liten, med psykolog Iris Søderholm og/eller helsesykepleier på Bodin VGS Wenche Enge som gruppeledere. Man deler så mye man er komfortabel med om seg selv. 
I gruppa vil vi hovedsakelig snakke sammen om og opplevelser deltagerne har hatt og ekstra utfordrende temaer og utfordringer. I tillegg til praktisk informasjon, og å finne ut hvor man får tak i god informasjon. 

Gruppen er åpen, det betyr at du kan begynne når på året du kan og ønsker, og bli så lenge du vil. Deltagerne skriver under på taushetsløfte, som betyr at man ikke snakker om andre deltagere og personlig informasjon utenfor gruppa.  

Gruppa er annenhver onsdag kl. 15.15 og går hele året bortsett fra i ferier. Den er på Alsgården, øverste etasje. Adresse: Notveien 17. Inngang er hovedinngangen til venstre for Rema 1000. 

Om du har spørsmål, lurer på tidspunkt eller vil melde din interesse:  

ta kontakt med helsesykepleier Wenche Paulsen.
NB: I følge lov om taushetsplikt regnes email eller mobil ikke som en tilstrekkelig konfidensiell kanal, så vær oppmerksom på hvilken personlig informasjon du sender.

Velkommen!!!

Kjønn og identitet