Artikler for Februar 2018

• Fotokonkurranse

Inviterer til fotokonkurranse

Bodø kommune setter i gang en fotokonkurranse for å finne det rette bildet til den nye kommuneplanens samfunnsdel. Send inn ditt beste bilde!

• Tilskuddsportalen

- Dette er et godt folkehelsetiltak

Bodø kommune gjør et krafttak for at lag og foreninger skal få lettere tilgang til økonomiske tilskudd. Folkehelsekoordinatoren håper på stor aktivitet.

• Semianr

Innholdsrikt innovasjonsseminar

Tirsdag morgen var det invitert til seminar om innovasjon, i regi av Bodø kommune.

• Tverrfaglig fagdag CFS/ME i Bodø

I regi av Nasjonalt kompetansesenter og Helgeland sykehus inviterer Bodø Kommune til fagdag 22.mars 2018.

• Innovasjonsutvalget.

Inviterer til seminar om innovasjon

Bodø kommune inviterer til seminar for å sette fokus på økt innovasjonskraft i Bodø.

• bluesmothers_thumb

Starter opp Blues Mothers

Denne våren starter kommunen opp tilbudet Blues Mothers - en mestringsgruppe for deg som har det litt vanskelig etter fødselen.

• Nye Bodø Rådhus

- Kommune-Norge må se til Bodø

- Bodø viser vei i Kommune-Norge og kan være et fyrtårn i Norden i kampen mot arbeidslivs-kriminalitet.

• Tilskudd

Kick off kurs i bruk av Tilskuddsportalen for lag og foreninger i Bodø

I 2018 skal Bodø kommune prøve ut et abonnement på Tilskuddsportalen. Portalen har over 1500 tilskudd og blir et gratis verktøy hvor lag og foreninger i Bodø kan finne tilskudd og støtte til gode prosjekter.

• Vannverk

Ingen fare med drikkevannet

Vannprøvene som ble tatt, etter innbruddet i vannforsyningsanlegget i Bodø, viser så langt ingen unormale funn og det er ikke påvist noen helseskadelige stoffer.

• Pressekonferanse

Innbrudd i vannverk i Bodø

Tirsdag kveld ble det oppdaget et innbrudd i vannanlegget ved Sørstrupen i Hunstadlia i Bodø.