Bodø kulturskolefestival 2021

7.-11. juni er det klart for kulturskolefestival. I år som i fjor har usikkerhet mht koronasituasjon gjort at festivalen i stor grad er digital, men med enkelte fysiske konserter innendørs og noe pop-up ute i det fri.

Kulturskole-TV
Kulturskole-TV har daglige sendinger mandag til onsdag kl 1700.  Se fram til mange flotte og kreative innslag fra kulturskolens elever! Programmet er variert, og vi får se, høre og oppleve elevene i aksjon på på undervisningstimene og på hjemmebanen.  Visuell kunst, drama, og musikk!

Konserter i Nye Aspåsen Aula 
Festivalen har enkelte korte fysiske konserter, men på grunn av smittevern er disse bare for inviterte gjester. Konsertene holdes vår nye flotte aula på Aspåsen, med arrangement mandag til onsdag.  Vi gleder oss for øvrig stort til at vi, når samfunnet er skikkelig gjenåpnet, kan invitere til åpne arrangement i aulaen!

Pop-up i byen
Onsdag og torsdag blir det enkelte pop-up konserter og utstilling av visuell kunst i sentrum og på moloen. For å unngå store folkeansamlinger annonseres ikke disse spesifikt, men det kan jo være fint med en ettermiddagstur på moloen onsdag, eller en tur til sentrum torsdag ettermiddag

Ordinær undervisning
En rekke av elevene vil ha ordinær, fysisk undervisning i festivalen, noe flere har sett fram til etter en lang koronaperiode. Mange av elevene har levert festivalbidrag hjemmefra, og bidrar dermed aktivt i festivalen gjennom de digitale innslagene som publiseres i festivalen.

Hvilken aktivitet elevene skal ha kommende uke er etter avtale med faglærer.

Vi ønsker alle velkommen til festival!

Følg oss på nett og sosiale media.