Kjøkkenvirksomheten
Produksjonskjøkkenet produserer middag og dessert til ulike institusjoner, kantiner og hjemmeboende brukere
Om kjøkkenvirksomheten
Kjøkkenvirksomheten består av
- Mørkved produksjonskjøkken
- Stadiontunet kjøkken og kantine
- kjøkken Sentrum
- kantine Stadiontunet
- kantine Rådhuset
- kantine Sølvsuper
Maten egenproduserer fra grunnen så langt det lar seg utføre.
De ulike kjøkkener har et godt samarbeid med institusjoner for å skape aktivitet og matglede.
Det arrangeres ulike tilstelninger der mat og tradisjonsmat er i hovedfokus.
Maten tilberedes ut fra mattilsynets regler med kok- og kjølprinsipp for maksimal holdbarhet og næringsinnhold.
Kosthåndboken - Veileder i ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenesten
Kjøkkenene har en 6 ukers meny og den tilpasses sesong og høytider. Det serveres kjøtt tre dager i uka og fisk tre dager i uka. Alltid grøt på lørdager. Alle dager unntatt lørdager serveres med dessert. Kjøkkenet lager variert kost ut fra nasjonale retningslinjer. Er det behov for energitett kost er også dette mulig å få til. Unntak for dette er kun sykdomsrelaterte hensyn påvist av lege, og/eller allergier. Dette skal opplyses om i vedtaket. Eksempler på dette kan være: Middagen er tilpasset diabetikere. Har du dårlig matlyst kan du bestille halve porsjoner. Disse er energitett slik at de tilsvarer full porsjon. Halv porsjon koster det samme som hel porsjon. Bor du hjemme og har problemer med å få laget middag til deg selv, kan du bestille middag og få maten tilkjørt. Middagen tilberedes etter kok-/kjølprinsippet ved Mørkved produksjonskjøkken. Tilbudet består av ferske, kalde middagsporsjoner med dessert eller suppe. Middagen kjøres ut til den enkelte bruker inntil to ganger pr uke.Meny
Halv porsjon
Middag til hjemmeboende brukere
Vi har et stort møterom i 1.etg i bygget som kan benyttes til møter, kurs og andre aktiviteter. Rommet har projektor, lerret og lyd. Egen bærbar PC må medbringes. Rommet er også utstyrt med håndholdt mikrofon og mygg. All bespisning og drikke bestilles fra Kantine Sølvsuper Alternativt kan du sende en forespørsel på e-post til solvsuper@bodo.kommune.no Interne møter (Bodø kommune) bookes av den ansatte selv gjennom kalenderen i Outlook. Ønsker du å bestille møtemat fra kantina på Sølvsuper helse- og velferdssenter? Bestilling bør gjøres senest 1 uke før arrangementet. Denne varierer etter dagens tilbud. Ta kontakt Dersom det skal dekkes opp på forhånd og serveres, koster dette kr 5,- pr pers. Det samme gjelder opprydding etterpå. Bestillinger bør gjøres senest 1 uke i forkant av møtet. Husk å oppgi allergener. Endring i antall må gjøres senest 24 timer i forkant. Husk å oppgi ID/Ansvarsnummer/fakturainformasjon hvis det skal faktureres. For andre bestillinger/ønsker, ta kontakt. Servering av ulike smørbrød, kaker, salatbar, varmretter. Servering av ulike smørbrød, kaker, varmretter og salatbar.Møterom Huldra, Kantine Sølvsuper, møtemat
Møterom Huldra
Rommet har en kapasitet på 70+ personer ved kino oppsett. Ved type klasseromsoppsett er det plass til ca 50 personer, dette er standard oppsett.Booking Huldra
Kantine Sølvsuper – møtemat
Kontaktinformasjon
Lunsj i kantina?
Meny
Utvalg Kr
Påsmurt møtemat baguette/foccacia/wraps o.l. 55,-
Fruktfat - pr pers 20,-
Kaffe/te 17,-
Formkaker 25,-
Lefser 15,-
Nøttemiks 20,-
Minisjokolade 10,-
Mineralvann 25,- Pådekking, servering, opprydding
Ved bestilling
Kantine Stadiontunet
Kantinen arrangerer Grønn onsdag.
Serveringen er 15 % økologisk.Kantine Rådhuset
Kantinen arrangerer Grønn onsdag.
Serveringen er 15 % økologisk.
I kjøkkenvirksomheten er vi 12 fagutdannede kokker. Hele virksomheten holder seg faglig oppdatert. Kjøkkenvirksomheten har 3 lærlinger som rullerer mellom de ulike kjøkken.Kompetanse