Om kjøkkenvirksomheten

Kjøkkenvirksomheten består av

  • produksjonskjøkkenene Mørkved og Stadiontunet
  • kjøkken Sentrum
  • kantine Stadiontunet og
  • kantine Rådhuset

Kompetanse

I kjøkkenvirksomheten er vi 12 fagutdannede kokker. Hele virksomheten holder seg faglig oppdatert.

Kjøkkenvirksomheten har 3 lærlinger som rullerer mellom de ulike kjøkken.

Tilbud

Kjøkkenene har en 6 ukers meny og den tilpasses sesong og høytider.

De egenproduserer maten fra grunnen så langt det lar seg utføre.
Det serveres kjøtt tre dager i uka og fisk tre dager i uka. Lørdager serveres det grøt. Alle dager unntatt lørdag serveres med dessert.  Diettbehov og ønsker tilpasses individuelt.

Kjøkkenet lager variert kost ut fra nasjonale retningslinjer. Maten tilberedes etter mattilsynets regler med kok- og kjølprinsipp, og kok og server for maksimal holdbarhet og næringsinnhold.

Kosthåndboken - Veileder i ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenesten

De ulike kjøkkener har et godt samarbeid med institusjoner for å skape aktivitet og matglede.

Det arrangeres ulike tilstelninger der mat og tradisjonsmat er i hovedfokus.

Middag til hjemmeboende brukere

Bor du hjemme og har problemer med å få laget middag til deg selv, kan du bestille middag og få maten tilkjørt. Middagen tilberedes etter kok-/kjølprinsippet ved Mørkved produksjonskjøkken.

Tilbudet består av ferske, kalde middagsporsjoner med dessert eller suppe. Middagen kjøres ut til den enkelte bruker. Kjøkkenet tilbyr også spesialdietter.
Middag bringes ut 2 ganger pr. uke

Søknadsskjema og mer informasjon finner du her

Kantine Stadiontunet

  • Åpningstid for lunsjservering kl. 10.30 – 12.30
  • Åpningstid for middagsservering kl. 13.00 – 14.30

Det vil bli utvidet åpningstid for middagsservering fra 1.2.2019 kl. 13.00 – 15.30

Servering av ulike smørbrød, kaker, salatbar, varmretter.
Kantinen arrangerer Grønn onsdag.
Serveringen er 15 % økologisk.

Kantine Rådhuset

  • Åpningstid klokken 09.00 – 13.00

Servering av ulike smørbrød, kaker, varmretter og salatbar.
Kantinen arrangerer Grønn onsdag.
Serveringen er 15 % økologisk.