sØKNADSFRIST GRUNNSKOLEOPPLÆRING FOR VOKSNE.

Søknadsfristen for å søke grunnskoleopplæring for voksne skoleåret 2021/22 er 6. april 2021.

oppstart kveldskurs og nettkurs:

Kveldskurs starter 19.01.21, nettkurs kan du melde deg på en måned om gangen når som helst, evt. følge et løp som går fra januar til Juni. Se mer om våre kvelds- og nettkurs under boksen "Kveldskurs/nettkurs"

Dato norskprøve i mars:

16. og 17. Mars

PÅMELDING TIL NORSKPRØVER VINTER/VÅR 2021

Påmelding til norskprøver 2021:

PÅMELDINGSPERIODE   14.04.2021-20.04.2021

PRØVEPERIODE*              18.05-28.05.2021

*Bodø voksenopplæring bestemmer datoer innen for oppgitte periode.

Går du på kurs ved Bodø Voksenopplæring(BVO), snakk med din lærer om oppmelding til norskprøve. Du som ikke går på kurs ved skolen melder deg på her: https://www.kompetansenorge.no/prover/norskprove/meld-deg-pa-proven/

Neste samfunnskunnskapsprøve og statsborgerprøve:

23.02.2021

Påmelding samfunnskunnskapsprøve

Påmelding statsborgerprøve

FOR BEDRIFTER:

Vi tilpasser og skreddersyr kurs for medarbeidere som har behov for forsterket språkopplæring på arbeidsplassen. Bodø Voksenopplæring er godkjent tilbyder av Kompetansepluss fra Kompetanse Norge.

Kompetansepluss er en tilskuddsordning for opplæring i grunnleggende ferdigheter i IKT, matematikk og lære norsk/samisk lesing, skriving og lære å snakke språket/språkene. Virksomheter og frivillige organisasjoner kan søke om økonomisk støtte gjennom ordningen, som skal bidra til at voksne får nødvendig kompetanse til å mestre krav og omstilling i arbeidslivet.

Pakering: Er du elev/deltager er det desverre ikke mulighet for å parkere utenfor skolen. De oppmerkede parkeringsplassene i skråbakken utenfor hovedinngangen, er forbeholdt ansatte.

Skal du i møte, ha undervisning eller ha andre aktiviteter på skolen over, henter du parkeringsbevis i ekspedisjonen i 3. etg.

Annen informasjon prøver:

Oppmelding til samfunnskunnskapsprøve for deg som ikke går på BVO gjøres via KopetanseNorge sin hjemmeside( gå til KompetanseNorge). Se ellers under "Fritak og prøver" for ytterligere informasjon.

Skal du ta prøve bør du møte minimum 20 minutter før prøven starter. Skal du betale for prøven bør du møte 30-45 minutter før prøven begynner da det kan være mange som ønsker å betale.

Kurs:

Se eget dokumnent for de forskjellige kursene vi tilbyr, oppstart og priser.

Kurs på dagtid starter som hovedregel i august og i januar. Skolen følger skoleruten til ordinære grunnskoler. På melding skjer ved å fylle ut skjema som du finner under boksen "Norsk og samunnskunnskap" .

Kveldskurs  starter som regel 3-4 uker etter dagkursene og går to kvelder i uken, tirsdager og torsdager. Vi har for tiden 2 typer kveldskurs; ett nybegynner kurs og ett for viderekommende. Søknadsskjema og mere informasjon om dette finner du under boksen "Kveldskurs/nettkurs".

Skolen tilbyr også flere alternativ innen nettkurs for alle nivåeer. Mere informasjon og søknadskjema ligger under samme sted som for kveldskurs.

Datoer for oppstart for de forskjellige kursene blir lagt ut under denne fanen.

Betalingsalternativer:

Vi har betalingsterminal som tar vanlig Visa, kreditkort og betalingskort. Skolen har også opprettet vipps som du finner under fanen "Kjøp og betal"i vippsappen, vippsnr. #563386. De to første alternativene er å foretrekke, men du kan betale med kontanter hvis det passer best.

Ønsker du heller å få faktura på prøvebeløpet eller du har en arbeidsgiver som vil betale prøven for deg, gir du beskjed før du skal ta prøven. Er du arbeidsgiver som skal betale for prøvedeltakeren er det mest rydding og sende med deltageren en bekreftelse som viser navn, adresse og organisasjonsnr.

Fravær

Dersom du ikke kan møte til avtalt undervisning eller andre avtaler er det viktig at du melder fra til kontaktlærer evtuellt ring 75 55 66 00.