Pakering: Er du elev/deltager er det desverre ikke mulighet for å parkere utenfor skolen. De oppmerkede parkeringsplassene i skråbakken utenfor hovedinngangen, er forbeholdt ansatte. 

Skal du i møte, ha undervisning eller ha andre aktiviteter på skolen over, henter du parkeringsbevis i ekspedisjonen i 3. etg. 

Prøver: 

Oppmelding til samfunnskunnskapsprøve for deg som ikke går på BVO gjøres via KopetanseNorge sin hjemmeside( gå til KompetanseNorge). Se ellers under "Fritak og prøver" for ytterligere informasjon.

Skal du ta prøve bør du møte minimum 20 minutter før prøven starter. Skal du betale for prøven bør du møte 30-45 minutter før prøven begynner da det kan være mange som ønsker å betale. 

Kurs:

Se eget dokumnent for de forskjellige kursene vi tilbyr, oppstart og priser.

Kurs på dagtid starter som hovedregel i august og i januar. Skolen følger skoleruten til ordinære grunnskoler. På melding skjer ved å fylle ut skjema som du finner under boksen "Norsk og samunnskunnskap" .

Kveldskurs  starter som regel 3-4 uker etter dagkursene og går to kvelder i uken, tirsdager og torsdager. Vi har for tiden 2 typer kveldskurs; ett nybegynner kurs og ett for viderekommende. Søknadsskjema og mere informasjon om dette finner du under boksen "Kveldskurs/nettkurs".

Skolen tilbyr også nettkurs som i all hovedsak er forbeholdt de som har kjennskap til norsk muntlig og skriftlig fra før. Mere informasjon og søknadskjema ligger under samme sted som for kveldskurs. 

Datoer for oppstart for de forskjellige kursene blir lagt ut under denne fanen. 

Betalingsalternativer: 

Vi har betalingsterminal som tar vanlig Visa, kreditkort og betalingskort. Skolen har også opprettet vipps som du finner under fanen "Kjøp og betal"i vippsappen, vippsnr. #563386. De to første alternativene er å foretrekke, men du kan betale med kontanter hvis det passer best.

Ønsker du heller å få faktura på prøvebeløpet eller du har en arbeidsgiver som vil betale prøven for deg, gir du beskjed før du skal ta prøven. Er du arbeidsgiver som skal betale for prøvedeltakeren er det mest rydding og sende med deltageren en bekreftelse som viser navn, adresse og organisasjonsnr.   

Fravær

Dersom du ikke kan møte til avtalt undervisning eller andre avtaler er det viktig at du melder fra til kontaktlærer evtuellt ring 75 55 66 00.