Torsdag kveld 1. februar er kommunens idrettshaller og andre øvingslokaler åpne.

Ikke store konsekvenser

Bodø kommune har ikke registrert store negative konsekvenser i kommunens tjenester etter ekstremværet "Ingunn".

– Vi retter en stor takk til barnehager, skoler, elever, foreldre og resten av Bodøs befolkning for raskt å ha tatt informasjon og forholdsregler, sier kommunedirektør Kjell Hugvik. 

Det har vært noen avlyste timeavtaler i kommunens tjenester, både fra tjenesten selv og fra brukere, og dette har gått greit. 

Kommunedirektør Kjell Hugvik takker flere av kommunens ansatte, i tillegg til skoler og barnehager: I helsetjenesten, byteknikk og alle andre som har håndtert utfordringene på strak arm. 

– Vi har nok en gang vist at bodøværingene kan håndtere kriser, og at kommunen har gode systemer for krisehåndtering, sier Hugvik. 

Bodø kommune ber folk om fortsatt å være varsomme dersom de må ferdes ute.

Brøyting

Bodø kommune har brøytemannskaper ute, og vil brøyte etter normal prioritering - les mer her: Vinterberedskapen i Bodø kommune

Kort oppsummering av ekstremværet i Bodø

På dagtid torsdag 1. februar slo ekstremværet "Ingunn" inn over Bodø på sitt sterkeste. Politiet stengte av Bodø sentrum i noen timer på grunn av sterk vind og gjenstander som fløy i lufta. Alle skolene i Bodø var stengt, mens de fleste barnehager var åpne. Det var oppfordret til hjemmekontor for dem som hadde mulighet til det.