På senteret finnes utstyr som biljard, bordtennis, fuzzball, brettspill, skateutstyr, filmrom, musikkanlegg, DJ-utstyr, hobbysaker mm.

Vi jobber aktivt med ungdomsmedvirkning, og har et eget ungdomscrew som består av ungdommer som ønsker å bidra litt ekstra i planlegging og gjennomføring av aktiviteter og tilbud hos oss. I tillegg kjøres det allmøter med jevne mellomrom, slik at tilbudet kan tilrettelegges ungdommene som til enhver tid bruker TFS.

 

Ungdomsmedvirkning

Sammen med ungdommene planlegges kommende arrangementer og aktiviteter, og halvårsplan deles på vår facebookside, slik at det er enkelt å holde seg oppdatert på det som skjer.

Aktiviteter hos oss er alt fra brettspill, filmkveld eller biljardturnering, til større arrangementer som konserter, diskotek og temakvelder. I tillegg er TFS hovedarrangør av dagsfestivalen FØRSOMMER, som ble arrangert for første gang ifm. Bodøs 200 års-jubileum i 2016.

 

For mer info om FØRSOMMER, se «større arrangement».

Leie av lokalet

Lokalet kan leies til feiring av barnebursdag på enkelt dager. Oppdatert info om dette vil til enhver tid ligge på vår facebookside