Med kampanjen "Bodø i bevegelse" oppfordrer Det gode liv i Bodø i et samarbeid med Kulturveien alle Bodøværinger til å utforske 40 turmål i kommunen, fra Misvær til Kjerringøy. Fra 1.mai til 31. august kan du samle poeng i appen Tripzie og bli med i trekningen av flotte premier levert av lokale aktører langs Kulturveien. De 28 første turmålene lanseres nå (PDF, 399KB), mens de siste «sommer destinasjonene» lanseres i slutten av juni.  

 

Turmål:  

Turmål


Hvordan fungerer det? 

Alt du trenger å gjøre er altså å laste ned appen Tripzie og registrere deg der. Du kan også registrere deg her: https://tripzieapp.com/CompetitionDetail/6040  

Registrering koster 5 kroner og overskuddet går rett i premiepotten. Når appen er lastet ned velger du Bodø i bevegelse som ligger under fanen «Competition» nederst i menyen.  Når du er innenfor en forhånds definert radius fra den enkelte lokasjon, vil det genereres et varsel i appen som gir deg beskjed om at du er nær nok til å «sjekke inn». Varselet kommer i form av lyd og som bilde på skjermen. Når du er «sjekket inn» på dette stedet vil du få en forhåndsdefinert poengsum. Du kan bare «sjekke inn» på samme lokasjon en gang pr. 8- timers periode.  
 

Alle som samler over 20 poeng blir med i trekning av flotte premier: 
- Overnatting Saltstraumen hotell   
- Overnatting Arctic Cabins i Vestvatn  
- Dagsopphold på Finnvali naturpark (inkl leie av kano osv)   
- Dagspass Vestvatn alpinanlegg   
- Smaken av Kulturveien (3 pakker)   
- Hundekjøring   
- Gavekort på tursko   
- Det gode liv i Bodø pakke (T- skjorte, drikkeflaske, sitteunderlag)  

 

Lett tilgjengelig for alle  

Konkurransen er tilrettelagt for alle Bodøværinger og alle som besøker Bodø. Turene har ulik vanskelighetsgrad, og flere av destinasjonene kan besøkes med rullestol og barnevogn. Dette er altså noe for absolutt alle. Og et tips om du mangler turutstyr så kan det lånes helt gratis hos BUA Bodø. (Sett inn vedlagte oversikt over turmålene. Kartusnitt til hvert enkelt kommer senere).  

Ta med en venn.  Det er mange som dessverre kjenner på ensomhet og isolasjon i denne tiden. Vi ønsker derfor å oppfordre alle til å se hverandre litt ekstra, og hva passer vel ikke bedre å ta med en venn, nabo eller noen som sitter alene med ut på tur i marka.