I Bodø Friskus samles alle arrangement og aktiviteter på en plass, og en kan rekruttere til både deltakelse og frivillig engasjement, samt planlegge og koordinere aktivitetstilbud.

 

Aktivitetskalender og frivilligverktøy

Bodo.friskus.com er en aktivitetskalender og frivilligverktøy som Bodø kommune tilbyr gratis til alle innbyggere, lag og organisasjoner og andre aktivitetstilbydere. Frivillige lag og organisasjoner får vist seg fram, lagt aktiviteter i kalenderen og søkt etter frivillige til ulike oppdrag. Innbyggerne får en lett tilgjengelig oversikt over tilbudet i Bodø, der de kan melde seg på aktiviteter og frivillige oppdrag via kalenderen.


Etter hvert som kalenderen fylles opp av aktiviteter fra frivillige lag og organisasjoner, andre aktivitetstilbydere og kommunale tjenester, kan en lett finne aktiviteter innen sine interesseområder. Plattformen er allerede godt i gang med å fylles opp med flotte organisasjoner.

 

Hvordan finner man egentlig frem til det som skjer?

Bærekraftige lokalsamfunn handler i bunn og grunn om at de som bor der har kjekke ting å gjøre, får ta del i det som skjer, bidrar med det de kan, har venner og kjenner seg verdifulle. Bodø kommune, sammen med Friskus, jobber for at lokalsamfunnet vårt forblir bærekraftig og tuftet på tillit og trygghet.
 

Bodø Friskus er en digital møteplass som samler lag og organisasjoner, som alle er med på å skape en interaktiv aktivitetskalender. På bodo.friskus.com samles alle kommunens aktiviteter og frivillige tilbud i et felles samhandlings- og koordineringsverktøy - gratis for innbyggerne.

Både Bodø kommune og Friskus er forkjempere for at alle innbyggere skal kunne delta på en fritidsaktivitet. På bodo.friskus.com er alle tilbud alltid like kule, og innbyggere kan delta på like premisser uten et "klistremerke i pannen".