Tilskuddsportalen er et verktøy for deg som vil jobbe mer effektivt og lykkes bedre i å søke tilskudd til dine prosjekt. Portalen gir deg en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner, og du kan søke etter støtteordninger og tilskudd i mange ulike kategorier. 

Tilskuddsportalen gir deg:

  • Fullstendig oversikt over tilskudd- alt fra små prosjekter til legater og større EU prosjekt 
  •  Søkemuligheter til tema
  •  Nyheter om tilskudd
  •  Søknadsfrister i oppdatert kalender

 

Innlogging:

-    Ansatte i Bodø kommune: Alle ansatte med epostadresse tilknyttet Bodø kommune har automatisk tilgang til tjenesten ved å registrere seg først.

-    Frivillig sektor: Alle lag- og foreninger som er registrert i Brønnøysundregistrene med adresse i Bodø har automatisk tilgang til tjenesten ved å registrere seg først.

-    Gå til www.tilskuddsportalen.no og søk etter Bodø. Her velger du om du er ansatt i kommune eller om du representerer lag- og foreninger i Bodø. Fyll inn i informasjonsboksene. Som ansatt i kommunen må du bruke epost adresse tilknyttet kommunen.

-    Du vil deretter få en epost med bekreftelse på din registrering, og det er viktig at du klikker på aktiveringslenken i denne bekreftelses eposten.

-    Velg ønsket passord.

-    Begynn jakten på tilskudd.

-    Når du har fått tilskudd er det viktig at du følger disse retningslinjene (se vedlegg fra regnskap)

Support: 

Hvis du får tekniske problemer med innlogging eller bruk av tjenesten, kan du kontakte support ved å sende epost til support@tilskuddsportalen.no eller ringe 62 52 13 00