Sommer Sammen skaper glede, opplevelser og fine ferieminner for deltagerne. Edel, Stine og Ivar forteller om sine favorittaktiviteter og beste minner etter mange år som deltagere på Sommer Sammen.

Deltakere Sommer Sammen

Hvor mange ganger ca har du vært med på Sommer Sammen?

Edel kan fortelle at hun har deltatt i alle årene som Sommer sammen har blitt arrangert. Stine har deltatt ca 15 år, mens Ivar ikke husker hvor mange ganger han har deltatt, men det er mange år.

Hva er det beste med å være med på Sommer Sammen?

Det er 4 uker med forskjellige aktiviteter og turer i Bodø, med noen litt lengre turer hvert år. Stine syns det er arti å være med, og hun liker seg veldig godt der sammen med hele gjengen. Edel syns at turene til Valle med ridning med hest og vogn er en veldig fin dag, mens Ivar syns at dagen på Bratten er helt topp.

Hvilke aktiviteter/ turer liker du best?

Edel syns at dagen i Rensåsen men mange forskjellige aktiviteter er den aller beste. Stine er mest begeistret for de litt lengre turene, med båttur og til Gjælentunet. Ivar liker aktiviteten Den store Styrkeprøven ved Bodøsjøen friluftsmuseum aller best.

Hva er ditt beste minne eller opplevelse fra Sommer Sammen?

Det beste minnet Edel har fra Sommer Sammen er fra Valle, når hun kjører hestevogn.  For Stine har dette vært ferien hennes, og hun har brukt 4 uker sammen med oss, og syntes det er bare gode minner.  Ivar har sitt beste minne fra Badeland, og bruker å kose seg skikkelig godt der.