Thomas Holth  Portrettbilde av Thomas Holth.

Thomas Holth leder byutviklingsprosjektet Økern Sentrum.

Målet med prosjektet er å endre Økern fra dagens industriområde til et attraktivt, bærekraftig og levende bysentrum for Oslo og Groruddalen.

Holth har tidligere vært CEO og innehaver av den landsdekkende retailkjeden Gullåren Norge AS (i dag GullFunn) og Leasing Director Projects ved Steen & Strøm AS i Norge og Sverige. 

 

 

 

Geir Brendeland  

Geir Brendeland er professorer i arkitektur ved NTNU, partner i Brendeland og Kristoffersen arkitekter, og en av hjernene bak prosjektet «Hage» i den svenske byen Lund.

Han har en lidenskap for arkitektonisk og byplanlegging og har bidratt til forskning og undervisning på dette feltet.

Brendeland har vært involvert i flere prosjekter som utforsker bærekraftig design, byutvikling og landskapsarkitektur. 

 

 

Heather Bergsland  Portrettbilde av Heather Bergsland

Heather Bergsland har over 20 års erfaring fra bygge- og eiendomsbransjen, både som entreprenør og rådgiver, og er i dag prosjektleder i Stavanger kommune. Der leder hun Stavanger-utgaven av FutureBuilt, en innovasjonsarena for bærekraftige områder og bygg.

Heather bruker sin lange bransjeerfaring til å være en brobygger mellom utbyggere og det offentlige, og realisere ambisiøse prosjekter som oppfyller morgendagens krav knyttet til klima, natur, inkludering og kvalitet i bymiljø og arkitektur. 

 

 

 

 

Anna Ihle  

Anna Ihle er en norsk kunstner fra Stavanger, med utdanning fra Konstfack i Stockholm og kunstskolen i Stavanger.

Ihle arbeider med film, performance, skulptur og treskjæring, og har deltatt på flere utstillinger internasjonalt, blant annet ved Västerås Museum of Art, Nasjonalmuseet i Norge, Stavanger Kunstmuseum og Høstutstillingen.

Hun er også en av få kunstnere fra Norge som har hatt kunstneropphold ved Jack Van Eyck Akademiet i Nederland. 

 

 

Sigurd Sverdrup SandmoPortrettbilde av Sigurd Sverdrup Sandmo

Sigurd Sverdrup Sandmo har bred ledererfaring fra museums-, musikk- og kunstfeltet, blant annet fra De kongelige samlinger, KODE kunstmuseer og komponisthjem, Bymuseet i Bergen og Lepramuseet St. Jørgens Hospital.

Han har hatt styreverv i både nasjonale og internasjonale kulturorganisasjoner.

Sandmo har vært medlem av Norsk kulturråd og ledet flere utvalg og tildelingskomiteer innenfor kunst- og kulturvernfeltet. Han har også erfaring som kritiker og skribent.

 

 

 

 

Irene Skiri  Portrettbilde av Irene Skiri.

Irene Skiri er prosjektsjef for Ny by Ny flyplass-prosjektet i Bodø kommune og har ansvar for koordinering og gjennomføring av dette store samfunnsutviklingsprosjektet. 


Hun har bred erfaring fra ledelse og styreverv i privat næringsliv og offentlig sektor.

 

 

 

 

 

Molobyen TBA