Her er nominasjonsteksten

 

Jørgen har gjort en ekstremt viktig og god jobb for Bodø kommune i forbindelse med pandemien. Han var fantastisk før den også, men har bare blitt enda bedre.

Jørgen har hatt en helt sentral rolle i å koordinere mellom - og/eller drift av - flere tjenester i tillegg til legevakta: 

  • Koronatelefon/vaksinetelefon
  • Teststasjon
  • Luftveislegevakt
  • Vaksinebooking 

 

Dette har økt kompleksiteten og arbeidsmengden i stillingen som daglig leder på legevakten betydelig. Dette har han tatt på strak arm, og har en kapasitet langt ut over det som er vanlig og som arbeidsgiver kan forvente. I tillegg til faglig stødighet har han en datateknisk kompetanse som gjør at vi er helt i front nasjonalt når det gjelder løsninger som forenkler og gir god kvalitet på bestilling av timer til vaksinering og testing. 

 

I tillegg så er det Jørgen sine personlige egenskaper. Han har uttalt mange ganger at han ønsker at legevakten skal være en JA bedrift – klart vi skal bidra til å løse problemer og være med på å utvikle tjenestene til det beste for pasientene og innbyggerne i kommunen. 

Jørgen har alltid godt humør, og en veldig bra mann i ethvert arbeidsmiljø. Noen ganger kan han virke litt beskjeden, men det er helt til han skal ha et foredrag eller innlegg – da er han fantastisk der også J Han er en god menneskekjenner og takler godt alle «mennesketyper», og det er svært mange som han er i kontakt med daglig. Han stiller alltid opp, og er positiv til de rundt seg selv om det er så enkle problemstillinger at det skulle være unødvendig å spørre. Dette gjør at det er lett å spørre Jørgen.

Jørgen er tilgjengelig store deler av døgnet, og skal vi si at noe er vanskelig med han – så er det å begrense arbeidsmengden til en som viser enorm arbeidsglede

Han har kjørt pressebrief for Bodø kommmune de siste månedene om Coronastatus på Legevakta, der han er daglig leder. 

Jørgen utøver ledelse av høy kvalitet og setter klare mål for sykepleietjenesten: Oppnår gode pasientresultater i samarbeid med de ansatte: Han stimulerer, tilrettelegger og utvikler et godt fagmiljø: Ivaretar hver enkelt ansatt: Jobber for høy etisk bevissthet og etisk standard blant kolleger og studenter.

Jørgen har også vært Hovedtillitsvalgt for NSF i Bodø kommune tidligere, og før det ansatt på Stadiontunet sykehjem.

 

Forslagsstiller: Tor Erlend Nordhuus