Mellom mars og desember har du muligheten til å vinne billetter til kultur- og konsertopplevelser i Bodø.

Målet er å skape engasjement for alt det fantastiske som innbyggerne i Bodø kommune opplever i Kulturhovedsåret. Hver måned får en egen fotokonkurranse, med et eget tema og en egen premie. Hvordan man tolker temaet er opp til hver og en når de tar bilder.

På listen over premier de kommende månedene er det blant annet flere billetter til Parkenfestivalen, Bryan Adams-konserten, og en rekke andre ting.

Fotokonkurranse 1. - 31. JULI
TEMA: “KjÆRLIGHET”

I våre første fotokonkurranser har vi fått inn mange utrolig flotte bilder.

Nå er det duket for nok en konkurranse, og det er opp til deg å løse den, og det er også siste mulighet for å vinne et parken-pass til årets parken i vår fotokonkurranse.

Teamaet for juli er; KJÆRLIGHET.
Premie: Parken-pass

Kjærlighet finner vi overalt rundt oss om vi er villig til å se etter det. Det kan være kjærlighet mellom personer, dyr, eller din kjærlighet for et sted, en hobby eller noe annet. Kjærlighet er med andre ord kanskje litt vanskelig å definere fordi det kan bety så mye forskjellig for hver enkelt person. Derfor kan månendens konkurranse også være litt vanskelig. Hvordan vil du definere kjærlighet i et bilde?

Vinnerne blir annonsert i starten av august.

Kriterier for konkurransen:

• Bildet må være tatt i temaets måned.

• Bildet må tagges med #FotoBodo2024. Det kan gjøres på Instagram, på Facebook eller begge stedene samtidig.
    Obs: Bilder som legges på Facebook må huskes av for “offentlig” slik at man kan se det uten å være facebook-venn med deg.

Vinnerbildene vil bli presentert i kommunens sosiale kanaler, men de øvrige bildene som er med i konkurransen vil ikke bli brukt i andre sammenhenger enn fotokonkurransen.

Som nevnt ønsker kommunen å skape engasjement, så gjerne tagg Bodø kommune og Bodø2024 i din post og vis verden hva som skjer i den fantastiske kulturhovedstaden vår i år, enten det er en konsert i sentrum, grilling i hagen eller en avslappingsdag på sofaen.

Ny konkurranse annonseres rundt 1. august.

Lykke til!