De neste ti månedene har du muligheten til å vinne billetter til kultur- og konsertopplevelser i Bodø. 

Målet er å skape engasjement for alt det fantastiske som innbyggerne i Bodø kommune opplever i Kulturhovedsåret. Hver måned får en egen fotokonkurranse, med et eget tema og en egen premie. Hvordan man tolker temaet er opp til hver og en når de tar bilder.

På listen over premier de kommende månedene er det blant annet flere billetter til Parkenfestivalen, Bryan Adams-konserten, og en rekke andre ting. 

Fotokonkurranse 1. - 31. mars
TEMA: “Vinterstemning”  

Premier: To Parken-pass til Parkenfestivalen 2024

Aller først ut er det konkurranse nå i mars. Da har kommunen hele to Parken-pass som skal fordeles på to vinnere.

Teamaet for mars er; vinterstemning.

Hva er vinterstemning for deg? Er det en kopp med varm kakao på fjellet, puddersnø og slalåmski, barn som leker i akebakken, en god bok foran peisen, eller er det bare en fridag til å kose deg i huset. Vi både gjør og opplever forskjellige ting – og vinterstemning kan bety så mye. Så vis oss gjerne gjennom ditt bilde hva du forbinder med vinterstemning.  

Vinnerne blir annonsert i starten av april. 

Kriterier for konkurransen: 

  • Bildet må være tatt i temaets måned.

  • Bildet må tagges med #FotoBodo2024. Det kan gjøres på Instagram, på Facebook eller begge stedene samtidig.
    Obs: Bilder som legges på Facebook må huskes av for “offentlig” slik at man kan se det uten å være facebook-venn med deg. 

Vinnerbildene vil bli presentert i kommunens sosiale kanaler, men de øvrige bildene som er med i konkurransen vil ikke bli brukt i andre sammenhenger enn fotokonkurransen.

Som nevnt ønsker kommunen å skape engasjement, så gjerne tagg Bodø kommune og Bodø2024 i din post og vis verden hva som skjer i den fantastiske kulturhovedstaden vår i år, enten det er en konsert i sentrum, grilling i hagen eller en avslappingsdag på sofaen. 

Ny konkurranse annonseres i slutten av mars.

Lykke til!