Artikler for August 2018

Strever du med søvnen?

Frisklivssentralen arrangerer søvnkurset «Sov godt», med oppstart 24. september. Kurset kan være nyttig for de som opplever at de får for lite søvn og føler seg uopplagt i løpet av dagen over en lengre periode.

• Innovasjonspartnerskap

Smarte Bodø vant fram

Bodø kommune inngår innovasjonspartnerskap og får finansiering og støtte fra Innovasjon Norge i sitt arbeid med Smart Bodø-satsingen.

Vil du bli aktivitetsvenn for personer med demens?

Nasjonalforeningen for folkehelsen og Bodø kommune ønsker velkommen til kurs for nye aktivitetsvenner i Bodø kommune.

• Bratten

- Bratten er unikt

William (7) og Rasmus (12) fikk teste de nye, elektriske trialsyklene, da Bratten aktivitetspark fikk overlevert nytt utstyr, til en verdi av 400.000 kroner, fra Norges motorsportforbund.

• F ung

Friskliv ung

Friskliv ung er et tilbud til foreldre/foresatte som har barn (fra 4-13 år) med overvekt/fedme.

Kjønn og identitet

Samtalegruppe til ungdommer som identifiserer seg utenfor kroppslig kjønn

• KiD

Kurs i Mestring av Depresjon (KiD)

Frisklivssentralen starter opp kurs i mestring av depresjon og nedstemthet (KiD). Dette er et kognitivt basert kurs for voksne over 20 år som er nedstemt/deprimert, eller som har erfaring med depresjonssymptomer.

• Illustrasjon

Ønsker du veiledning av tverrfaglig team?

Tverrfaglig team er et tilbud til gravide/ foreldre/foresatte i Bodø kommune som ønsker en tverrfaglig veiledning på sin bekymring for et barn i alderen 0-6 år.

• ny by

Inviterer til frokostmøte

Enova og Bodø kommune inviterer til frokostmøte om innovasjon og omstilling for Smart Bodø, Ny by – ny flyplass.

• barnehage

Starter barnehageåret sammen

I år som i årene før samles flere hundre ansatte fra Bodøs barnehager for å markere starten av et nytt barnehageår.

• Kulturhuset

Samles i Stormen

Ansatte i Bodø-skolen samles tirsdag for å markere starten av skoleåret.

Fagdag: Tidlig innsats om ungdom, rus og vold

Tirsdag 11. september arrangerer Nordlandssykehuset en fagdag der tidlig innsats og tverrfaglig samarbeid om ungdom, rus og vold er temaet. Målgruppen er ungdomsrepresentanter, pårørende, sykehusansatte, skoleansatte, ansatte i ulike kommunale og statlige tjenester, samt frivillige organisasjoner som samarbeider med ungdom i risiko.

• Stormen samiske senter

- Viktige tilbud for folket

Onsdag var det klart for offisiell åpning av både Jentoftsletta barnehages samiske avdeling og Stormen samiske senter.

• Logo Bodø kommune

Onsdag ble det innført kokepåbud for Breivik vannverk

Vi gjennomfører jevnlig desinfisering av tanker for å få bukt med problemet. Kokepåbudet opprettholdes til vi har mottatt 2 godkjente vannprøver.

• Skole kick-off

Skolefest på Stormens tak første skoledag

Unge Stormen arrangerer Skole Kick-Off og konsert med lokale ungdoms artister/band og mer. Dette blir en fin avslutning på første skoledag. Vi håper du kommer innom og avslutter dagen med oss.

• Bilde: Are Ølberg Comander Liaison Officer

NATOs Minejakt styrke i Bodø

I morgen fredag 3.august ankommer SNMCMG1 (Standing NATO Countermeasure Group1), ledet av styrkesjef Peter Ramboer Bodø havn og skal ligge over helga. Gruppen er på tokt langs norskekysten for å søke opp og desarmere miner som har blitt liggende igjen etter 2.verdenskrig. Gruppen vil ligge på bykaien (Torvgata 2 8006 Bodø) og seiler ut mandag formiddag kl.11:00.

• Anita Jørgensen

Trenger medhjelpere til nakenfotografering

Lørdag 11.august skal den amerikanske kunstneren Spencer Tunick gjøre sine første foto/filmtakinger i BODØ BODYSCAPE med ca 320 deltakere fra ca 20 land. For å få dette til å gå som smurt trenges det frivillige som kantinemedarbeidere og vakter på settet. Her finner du ut hvordan du melder deg som frivillig.