Artikler for November 2017

• Populær ordfører: Ida Pinnerød har i løpet av det siste året besøkt samtlige 27 skoler i Bodø kommune. Siste skole ut var Løding skole på Tverlandet, som ordføreren besøkte onsdag sammen med rådmann Rolf Kåre Jensen, kommunaldirektør Arne Øvsthus og undervisningssjef Tore Tverbakk.  Foto: Aleksander Ramberg

Har besøkt alle skolene på ett år

- Jeg er imponert og stolt over det arbeidet som gjøres i Bodø-skolene, sier Ida Pinnerød. Det siste året har ordføreren besøkt samtlige 27 skoler i kommunen.

• Alernativ 1 - Slyngvei

Skisseprosjekt Rønvikfjellet

Norconsult har på oppdrag fra Bodø kommune utarbeidet et skisseprosjekt og gjort en kostnadsvurdering for kommunal infrastruktur opp til Rønvikfjellet.

• Seniorrådgiver Roger Fredriksen, innkjøpssjef Øystein Nilsen og innkjøpsrådgiverne Jarl Richard Salamonsen og Jan Martin Nyström ved innkjøpskontoret i Bodø kommune. Foto: Per-Inge Johnsen

De kan vinne gjev pris

Samordna innkjøp i Salten (SIIS), med Bodø kommune som vertskommune, er en av fire nominerte til Anskaffelsesprisen for digitalisering og god styring 2017.

• Satser sammen: Inger Simonsen (Nordlandssykehuset), Elisabeth Larsen (Fauske kommune), Lisbeth Movik (Beiarn kommune), Eva Larsen (Hamarøy kommune), Stein Ole Rørvik (Saltdal kommune), Kirsten Hasvoll (næringsavdelingen Nordland fylkeskommune) og Jørn Jønsberg (Bodø kommune). Foto: Per-Inge Johnsen/Bodø kommune

Starter samarbeid om rekruttering

Med #jobbilag har Bodø kommune tatt initiativ til et bredt samarbeid om felles rekruttering av sykepleiere.

• Varaordfører Synne Bjørbæk og Sjef Marinen Ole-Morten Sandquist.

Klart for Marinemesterskapet

- Vi er veldig glade for å være tilbake i Bodø.

• gjyu

Høring og offentlig ettersyn av kommuneplanens arealdel 2018 – 2030

Bystyret har vedtatt å legge forslag til kommuneplanens arealdel 2018 – 2030 ut til høring og offentlig ettersyn. Høringsfristen var 12.januar 2018. Det er ikke lengre mulig å gi uttalelse.

• Avdelingsleder Wenche Klingen, sammen med Liv Tverbak, Einrun Kvalvik, Miriam Leithe Hansen, Kate Løland, og Thomas Mentzoni i prosjektgruppen for «Vinteraktiv» ved Miljøtjenesten i Bodø kommune, ønsker å inviterer brukere i alle aldre til flere spennende aktiviteter fordelt på tre uker i november og desember.   Foto: Per-Inge Johnsen

De inviterer til «Vinteraktiv»

Fortsatt ledige plasser til aktiviteter - her kan du melde deg på!

• kakepynt

Borgerlig vigsel

1. januar 2018 overtok kommunene den borgerlige vigselsmyndigheten i Norge fra tingrettene. Her kan du bestille tidspunkt for vigsel i Bodø kommune.

• Rådmann Rolf-Kåre Jensen

Tidenes investeringsbudsjett

Aldri før har Bodø kommunes investeringsbudsjett vært så høyt. Kommunen leverer fortsatt et godt tjenestetilbud og opprettholder store satsinger. Men bremsene er på.

• Marit Lund Hansen

To gjeve priser til Marit

Marit Lund Hansen er kåret til «Årets Helsesøster i Norge» og «Årets sykepleierleder i Nordland» 2017.

• Brøyting.

Start på brøytesesongen

Brøyteberedskapen starter mandag 6. november.

• Kommunesektorens organisasjons «Standard abonnementsvilkår for vann og avløp, teknisk bestemmelser og administrative bestemmelser» 2. utgave 2017, samt lokalt endring, er vedtatt av Bodø kommunes bystyre den 26. oktober 2017 som standard avtalevilkår mellom kommunen og eksisterende/nye abonnenter.

Ny forskrift om sanitæranlegg

Som vedtatt i Bodø Bystyret den 26. oktober 2017 oppheves Bodø kommunens eksisterende «Reglement for sanitæranlegg og stikkledninger» (1999) og erstattes med en ny forskrift.