Artikler for September 2017

• Gutt

Vil du engasjere deg for en ungdom?

Barneverntjenesten trenger et hjem som kan ta imot en ungdom i en periode på noen måneder.

• Bilde fra Kulturnatt i Bodø i 2016.

Bodø kåret til Norges kulturkommune 2017!

- Dette er en stor ære for oss, sier varaordfører Synne Bjørbæk.

• Virksomhetsleder Ann Kristin Johnsen ved Stadiontunet sykehjem og bofelleskap sier hun er glad kommunen satser offensivt for å rekruttere nyutdannede sykepleiere og vernepleiere. Sykepleier Irene Hodø er en av 30 som så langt har takket ja til tilbudet som sikrer henne 75.000 kroner i stipend og fast jobb i Bodø kommune.

Fortsetter suksessen

Irene (27) var en av de første som takket ja til tilbudet. Satsingen på stipendstillinger har vært en stor suksess for kommunen.

• røykeslutt

Snus- og røykesluttkurs - fortsatt ledige plasser

Ny påmeldingsfrist 29. september. Eneste forutsetningen for å delta på kurset er at du har et snev av lyst til å stumpe røyken eller kaste snusen. Oppstart av nytt kurs 9. oktober.

• Arbeidet med byggingen av den nye skolen på Tverlandet begynner virkelig å ta form. Dette bildet av byggeplassen er tatt fra drone onsdag 20. september.

Nå begynner den nye skolen å ta form

- Litt støy og støv vil det nok bli fremover, men ikke i samme grad som tidligere, sier prosjektansvarlig.

• Fagleder Terje Jørgensen og sykepleier Vibeke Tellmann i ForUT-teamet i Bodø kommune med de nye trygghetsalarmene.

Nå starter utrullingen av de nye alarmene

Bodø kommune skal skifte ut alle trygghetsalarmer til nye digitale alarmer. Monteringen starter tirsdag 19. september.

• Boligplan 2018-2021

Boligplanen strekker seg fra de yngste til de eldste på boligmarkedet, men fokuserer mest på innbyggere med vanskeligheter i boligmarkedet. For kommunen er det viktig å ha en aktiv boligpolitikk. Å ha et godt og trygt sted å bo er grunnleggende for et godt liv.