Artikler for Juni 2017

• IDA

Ingen fristbrudd for barnevernet

For første gang i historien har barneverntjenesten i Bodø kommune ingen saker som går over behandlingsfristen. – Jeg er veldig stolt over jobben som er gjort her hos oss, og er veldig fornøyd med situasjonen vi har nå, sier barnevernsleder Arve Rolandsen. Se video for flere kommentarer fra barnevernlederen og ordfører Ida Pinnerød:

• Huskestativ med fallunderlag

Oppgradering av uteområde - Jentoftsletta barnehage

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Teknisk avdeling vært innom Jentoftsletta barnehage i Østbyen.

• Stipenddiplom

Kulturstipend til tre unge talenter

Bodø kommune deler hvert år ut tre kulturstipend à kroner 20 000.- Årets stipendmottakere i 2017 er bordtennisspiller Kristina Pirtskhalava, komponist Birgit Djupedal og ballettdanser Pernille Øiesvold Øien.

• Mottakere av årets kulturpris

Kulturpris til Bodø Domkor og Bodø domkirkes sangskole

Bodø kommune deler hvert år ut en kulturpris til en person, forening eller institusjon som har sitt virke i Bodø eller som har spesiell tilknytning til byen, og som har gjort en innsats på det kulturelle området. Prisen har vært utdelt siden 1966.

• Stokkvika renseanlegg

Byteknikk - Renseanlegg Stokkvika

Det bygges et avløpsrenseanlegg, pumpestasjoner og overføringsledninger fra Hunstadmoen.