75 55 50 00

Du er her:

Artikler for Mars 2014

 • Nyttig gjennomgang for kommunens kriseledelse

  Kriseledelsen

  Rådmannen hadde innkalt den kommunale kriseledelsen til opplæring og øvelse i formannskapssalen. Sentralt i dette opplegget var gjennomgang og bruk av de mulighetene CIM gir. CIM er det kriseverktøyet som ble utviklet i etterkant av tsunamien i Indiahavet i 2005 og terroraksjonen i Oslo og på Utøya. Dette benyttes nå av departementene og stadig flere kommuner i krise- og beredskapsarbeidet. Nå også av Bodø kommune.

 • Havørn på jakt i Vestfjorden

  Kommuneplanens strategiske samfunnsdel Bodø 2030.

  Hva skal prioriteres? Hvilke mål er viktig for oss? Hvordan bli en attraktiv hovedstad i Nord? Et bredt samarbeid er nødvendig for å lykkes!

 • Varsel om flom for Nordland og Trøndelag på grunn av mye nedbør og regn

  Onsdag 12.mars er det ventet store nedbørsmengder som regn i området mellom Trondheimsfjorden og Bodø. Det kan lokalt oppstå nedbørsmengder på 80 - 130 mm på 24 timer.

 • LMP

  Lifecare Mobil Pleie

  Helse- og omsorgssektoren i Bodø kommune har gjennom prosjektet Framtida Vårres 2 (PFV2) som ett av flere delmål å tilrettelegge for innovative og effektive arbeidsprosesser støttet av gode IKT løsninger. I den forbindelse er det gjennomført et pilot prosjekt i hjemmetjenesten Skjerstad der endring av arbeidsprosesser, og ny funksjonalitet i fagsystemet Gerica, er implementert for å effektivisere planlegging og utførelse av oppdrag i hjemmetjenesten.

 • Trening

  Folkehelseuka 2014. Stikkord "Kor vi møtes".

  Folkehelseuka 2014 i uke 10 har tema "Kor vi møtes".

Arkiv