Feieteamene til Bodø Kommune som gjør gatene skinnende rene gir honnør til Bodøs befolkning.

Berømmer Bodøs befolkning

- Bodøs befolkning har vært veldig flinke til å flytte bilene sine unna og ellers legge til rette, slik at våre feieteam lett har kommet fram,sier arbeidsleder Lars Børre Vangen i teknisk avdeling i Bodø kommune. Dette fører til at arbeidet har gått raskere enn tidligere antatt.

Feiet gatene i ukesvis

Feieteamene har nå stått på i flere uker for å få Bodøs gater rene og pene før sommeren setter inn for fullt. Det er totalt 7 enheter i drift som kjører en toskiftsordning.

Formidabel jobb

- Det gjøres en formidabel jobb i alle i feieteamene, og da er det ekstra artig at innbyggerne er med å legge til rette for en knirkefri gjennomføring, sier Leder byteknikk i Bodø kommune  Bjørn-Inge Ingvaldsen