75 55 50 00

Du er her:

articleimage

Øvingslokaler

Bodø kommune tilbyr flere gratis øvingslokaler for unge musikere i Bodø. Godt fungerende øvingslokaler kombinert med flere tilgjengelige scener, og tilbud om kurs og opplæring, gir ungdom muligheten til å utfolde seg uavhengig av sjanger, nivå, eller uttrykk.

Øvingslokaler

Bodø kommune disponerer fire ulike øvingslokaler for unge musikere i Bodø. Bruk av øvinglokalene er gratis, men må bookes på forhånd. Alle øvingslokalene er komplett utstyrt med trommesett, sanganlegg, gitarforsterkere og bassforsterker.

På Rockebadet og Hunstad Kultursenter finnes det dessuten el-piano, og på Hunstad er det i tillegg gitar, bass og trommestikker tilgjengelig.

Alle rommene brukes i utgangspunktet etter faste øvingstider. Der ikke annet er oppgitt, må alle stille med egne instrumentkabler og stikker. Eget utstyr kan brukes, men skal fjernes etter øving.

 

Kontaktperson:

Ole-Thomas Kolberg

tlf. 97 66 63 77

kolole@bodo.kommune.no

 

Bodø kommune har tilgjengelige disse øvingslokalene:

Rockebadet:

Rockebadet består av tre øverom i kjelleren på Bankgata skole midt i Bodø sentrum, og driftes av Kulturhuset Gimle. Stikk innom Gimle for å booke øvingstid, eller kontakt Ole-Thomas 97 66 63 77 (kolole@bodo.kommune.no)

 

Hunstad kultursenter:

Øvingslokalet på Hunstad kultursenter ligger i tilknytning til et lydstudio, som gjør det mulig å gjøre enkle innspillinger. I tillegg finnes det en scene med komplett scenerigg, som også kan brukes til øving, og preproduksjon for band som skal i studio, på turné, osv. Kontakt Ole-Thomas Kolberg 97 66 63 77 (kolole@bodo.kommune.no) 

Her kan du se når det er ledig øvingstid på Hunstad Kultursenter.

 

DPØ-Saltvern:

DPØ står for Det plutselige øvingslokalet, og ligger like ved Saltvern skole i Rønvika. DPØ er et mobilt øvingslokale, bestående av to containere som er spleiset sammen, spesielt konstruert til formålet. Kontakt Ole-Thomas Kolberg på 97 66 63 77 (kolole@bodo.kommune.no)

Her kan du se når det er ledig øvingstid på Det plutselige øvelokalet (DPØ)


Øvebrakka på Tverlandet:

Øvingslokale ved Tverlandshallen, plassert i en øvebrakke. Kontakt Ole-Thomas Kolberg på 97 66 63 77 (kolole@bodo.kommune.no)

 

Forespørsel om øvingslokale


Kontaktperson