Hei! Jeg heter Ada, jeg er tretten år og spiller fiolin i kulturskolen. Denne uken har jeg hatt arbeidsuke i kulturskolen, og jeg har fått sett litt hvordan det er å jobbe her.  

På mandag fikk jeg låne et kamera, også fikk jeg være med på omvisning i det nye Aspåsen-bygget, hvor kulturskolen skal flytte når det er ferdig.  

Senere var det dramaundervisning. Der valgte elevene først ideer fra en idemyldring de hadde hatt forrige gang, og så leste de gjennom et manus flere ganger. Det var ganske kult å høre på. 

Den andre dagen fikk jeg være med DKS til Saltvern, der førsteklassingene fikk prøve seg på Peacepainting. Først fikk de en plate de skulle dekke med maling med to forskjellige farger, også kunne de male mer detaljerte ting på bakgrunnen etterpå. Etter lunsjen deres, som var veldig lang, fikk de bruke gjenbruksgjenstander til å forme fargerike kunstverk. 

På onsdag var jeg med på noen timer med visuell kunst, noe som var veldig gøy. De første timene trykte vi lino med den første gruppa, og de siste timene fikk jeg prøve å skrive kalligrafi med forskjellige tusjer. Jeg fikk til og med prøve å skrive med blekk! Det var veldig gøy. 

Du kan se flere bilder fra arbeidsuka her (PDF, 683KB)

Arbeidsuke