Det skal velges medlemmer til kommunedelsutvalget på Kjerringøy og Nordsia, Tverlandet, i Saltstraumen og Skjerstad. Personer som er manntallsført i stemmekretsen tilhørende kommunedelsutvalget har anledning til å stemme.

Her kan du forhåndsstemme

Forhåndsstemming - kommunedelsutvalg
KommunedelsutvalgSted og åpningstid
Kjerringøy og Nordsia (stemmekrets Kjerringøy)19. august kl. 10.00 - 13.00 på Bo Godt
Kjerringøy og Nordsia (stemmekrets Nordsia)Fra 12. august til 6. september i Stormen Konserthus
Saltstraumen20. august kl. 10.00 - 12.00 på Straumbo
SkjerstadFra 12. august til 6. september kl. 09.00 - 15.00 på Servicetorget i Misvær
Tverlandet20. august kl. 13.00 - 15.00 på Tverlandet bo- og servicesenter

Her kan du Stemme på valgdagen

På valgdagen foregår stemmegivningen i samme lokale som kommune- og fylkestingsvalget. For valg til kommunedelsutvalg kan du kun stemme i valglokalet i den kretsen som tilhører kommunedelsutvalget. Se oversikt over valglokaler og åpningstider på valgdagen her.

Lister med kandidater til kommunedelsutvalgene