Målgruppe: ungdom 15 - 25 år som definerer seg utenfor kroppslig kjønn

Sted: Alsgården 4. etg (Notveien 17, 8013 Bodø)

Psykisk helsetjeneste for barn og unge i Bodø kommune tilbyr samtalegruppe til ungdom fra ca. 15-25 år som tenker de ikke passer med sitt kroppslige kjønn. Gruppa passer for både deg som er usikker, og ønsker å finne ut av dette. Og for deg som er sikker på at du ikke er ciskjønnet (og hva er nå egentlig det?), men som gjerne vil ha litt støtte i prosessen rundt å «komme ut av skapet» eller bare har lyst til å snakke med andre i lignende situasjon.

Gruppa er vanligvis forholdsvis liten, med psykolog Iris Søderholm og/eller klinisk sosionom Terje Jonassen som gruppeledere. Man deler så mye man er komfortabel med om seg selv. 
I gruppa vil vi hovedsakelig snakke sammen om ekstra utfordrende temaer og utfordringer, og opplevelser deltagerne har hatt. I tillegg til praktisk informasjon, og å finne ut hvor man får tak i god informasjon. 

Gruppen er åpen, det betyr at du kan begynne når på året du kan og ønsker, og bli så lenge du vil. Deltagerne skriver under på taushetsløfte, som betyr at man ikke snakker om andre deltagere og personlig informasjon utenfor gruppa.  


Tidspunkt Vår 2021
Annenhver onsdag i oddetallsuker (uke 5, 7, 9, 11, 13 osv.) kl. 15.00 på Alsgården, 5. etasje. Adresse: Notveien 17. Inngang er hovedinngangen til venstre for Rema 1000. 

Om du har spørsmål eller vil melde din interesse:  

Ring 75 55 55 20 (ekspedisjonen til Barne- og familieenheten i Bodø kommune)  
E-mail: iris.anette.soderholm@bodo.kommune.no eller send melding til min jobbmobil: 908 48 153 
NB: I følge lov om taushetsplikt regnes email eller mobil ikke som en tilstrekkelig konfidensiell kanal, så vær oppmerksom på hvilken personlig informasjon du sender.

Velkommen!!!   

Med vennlig hilsen  
Iris Søderholm
Kommunepsykolog