Fritidskortet er digitalt og kan hentes på Friskus Lag en profil og følg veiledningen.

Når medlemskontingenten betales, bruk giroen og tast inn totalbeløpet. Fritidskortet blir belastet med inntil kr 1600,- 

Restbeløpet på fakturaen kan du velge om du betaler direkte via bodo.friskus.com eller via din nettbank.

Om det gjenstår penger på fritidskortet etter betaling kan dette benyttes ved neste betaling, fritidskortet fylles automatisk ved nytt år med 1600 kroner.

Gjenstående midler videreføres ikke til neste år.

Fritidskortet er personlig. Målet med fritidskortet er å bidra til økt deltakelse og inkludering.

Friskus har laget en flott film som viser hvordan du bruker fritidskortet:

 

 

Finner du ikke din klubb eller forening?

Hvis ikke din klubb/forening er oppført som arrangør i Friskus, be dem enten følge veilederen over, eller ta kontakt med Friskus.

Hva dekker Fritidskortet?

Deltakeravgift på en eller flere aktiviteter inntil 1600 kr pr. barn i året. Treningsavgift, kontingent etc. er inkludert i ordningen. Fritidskortet dekker organisert hverdagsaktiviteter som skjer minst 8-10 ganger i halvåret.

Fritidskortet dekker ikke ferietilbud, leiropphold eller turneringer. Kortet kan ikke benyttes på kino, bowling eller andre egenorganisert aktiviteter. Sportsutstyr, instrumenter osv. Dekkes ikke av fritidskortet. (Husk at Skattekammeret og BUA låner ut mye forskjellig utstyr)..

Hvem kan få fritidskort?

Barn og unge med folkeregistrert adresse i Bodø kommune i alderen 10 til 14 år. Søsken får et fritidskort hver. Pengene på fritidskortet tilhører hvert enkelt barn og pengene som ikke brukes kan ikke overføres til søsken eller andre barn.

Aktiviteter i Bodø

Friskus er en digital aktivitetskalender for det som skjer i Bodø- samlet på ett sted. Friskus - oversikt over aktiviteter i Bodø