75 55 50 00

Du er her:

Post til digital postkasse

Bodø kommune sender elektronisk post med SvarUt. Posten går til innbyggerens valgte postkasse om det er Altinn, digipost eller eBoks. Virksomheter og organisasjoner får all elektronisk post i Altinn.

Det er enkelt å opprette digital postkasse.

Opprett digital postkasse her

 

Bodø kommune ønsker å tilby sikker digital kommunikasjon. Vi har derfor valgt en løsning som er tilrettelagt for kommuner og som sikrer oss god kvalitet på leveringen. Løsningen kalles SvarUt.

Posten går til din valgte postkasse, om det er Altinn, digipost eller eBoks. 

Som innbygger anbefaler vi deg å opprette digipost eller eBoks, slik at du mottar posten i din egen digitale postkasse. De fleste offentlige virksomheter sender mer og mer post til digipost eller eBoks, slik at du vil ha god nytte i tiden fremover av at du opprettet postkassen. 

Velger du å få posten i Altinn, vil den bli sendt til deg på papir om du ikke henter den digitalt innen to dager. Å få posten på papir tar lenger tid, i værste fall opp mot 14 dager.

Ønsker du ikke å være digital kan du reservere deg i kontakt- og reservasjonsregisteret ved å logge på norge.no eller ringe 800 30 300.

Virksomheter og organisasjoner mottar all elektronisk post i Altinn og kan heller ikke reservere seg. Det er daglig leder eller styreleder som er tildelt roller i Altinn, men ved å delegere roller kan man styre hvem som kan hente post i Altinn på vegne av virksomheten/organisasjonen.