Skal du avholde ett møte eller har noe du skal feire, har vi lokaler til utleie. Vi har både små og store klasserom som, med få unntak, alle har prosjektor og whiteboard som du kan koble PC`en din til. 

Er du ute etter festlokalet passer Kafe Kloden, kafèen på Bodø Voksenopplærng, til små og mellomstore arrangement. Vi har hatt både konfirmasjoner og litt mindre høytidelige sosiale sammenkomster i kafèen vår.  Trenger du lokalet i kun noen timer, lager vi avtale på timespris. 

Mot ett tillegg i prisen kan dere også bruke kafè kjøkkenet til å tilberede mat. Hvis det kun er oppbevaring og midlertidig lagring av mat som er aktuelt, har vi ett skolekjøkken vegg i vegg med kantineloklaet som kan brukes. Kjøledisken på kafè kjøkkenet kan også brukes til å holde kjølig mat og drikke. 

Med i prisen for leie av kafèen, får dere også benytte klasserom i 3. etg hvis det er behov for ett garderoberom evt. rom for de minste ungene til å sitte å tenge og spille spill. Det er også en bluetooth høytaler i taket som er fin til bakgrunnsmusikk og til å spille dansemusikk ut over kvelden. Er dere mange som skal være med på arrangementet kan det imidlertid anbefales å bruke lydanlegget vi har tilgjengelig. 

Lydanlegget består av en miksepult, mikrofoner og to store høytalere. Hvis du bare trenger en enkel mikrofon for å snakke i, kan dere få låne en mindre høytaler som det kan kobles mikrofon til.

Vi lager avtaler etter hva dere ønsker å bednytte, og anbefaler at dere kommer innom og kikker på lokalene for å se om de passer til deres formål. 

Se prisoversikt og de generelle vilkårene for leie til høyre. 

Hvis dere er tilknyttet en veldedig organisasjon eller arrangerer aktiviteter for svake og vanskeligstilte menneskegrupper, lager vi egne avtaler med hensyn til leiepris for kafèen og klasserom. 

Ta kontakt med Tore Knappskog på 75 55 66 05/94 88 42 23 angående leie av våre lokaler. Du kan også sende e-post til bvo@bodo.kommune.no for forespørsel om leie.