Er du i jobb, eller har andre forpliktelser som gjør at du ikke kan delta på dagtilbudet vårt, kan vi tilby kveldskurs og nettkurs. 

Kveldskursene går to dager i uka, tirsdager og torsdager, starter kl. 17.00 og er ferdig 18.45. Avhengi av interessen for kursene tilbyr vi nybegynnerkurs, for de som har lite eller ingen forkunnskaper i norsk, og det vi kaller for "litt øvet", som er for de med noe forkunnskaper i norsk. For begge kursene setter vi krav om minimum 15 påmeldte for å kunne starte opp. 

For deg som har problemer med å komme deg til våre lokaliteter for å lære norsk, tilbyr vi nettkurs med veiledning fra lærer. Dette er kurs som krever at du har kjennskap til norsk fra før og at du er litt kjent med brukt av pc. Kursdelagere får tilgang til "Min vei" og får veiledning av lærer gjennom programmer. 

Når du har meldt deg på ett av kursene våre, har du samtidig forpliktet deg, og vi forventer at du møter opp ved oppstart og følger kurset. Du kan melde deg av inntill en uke før kusstart. Etter dette vil du ikke få refundert noe av evt. innbetalt kursavgift og du vil få faktura i posten på deler av kursavgiften. Møter du ikke opp ved kursstart risikerer du å få regning på hele kursavgiften.  

Har du spørsmål relatert til våre kvelds- og nettkurs ta kontakt på telefon 75 55 66 00 eller på mail bvo@bodo.kommune.no.

Søknadskjema finner du her