75 55 50 00

Du er her:

Jeg har lyst til å bli støttekontakt/privatavlaster

Bodø kommune har til enhver tid behov for mennesker som har overskudd og ønske om å bli støttekontakt/privat avlaster. Kanskje akkurat du er den vi er på utkikk etter. Våre brukere har et vidt spenn av behov og interesser.

De har det til felles at de ønsker en mer aktiv fritid, men trenger hjelp for å få det til. Behovene er like forskjellige som brukerne, kanskje noen trenger hjelp til å bli mer sosialt aktive, mens andre trenger assistanse til fritidsaktiviteter.

Privat avlastning omhandler som regel barn og unge som bor hjemme. Avlastning kan foregå både på time- og døgnbasis, enten med base hjemme hos deg eller hos bruker. 

Du og den/de personen(e) du skal være støttekontakt for, planlegger sammen hva timene skal brukes til. Det er mulig å søke om å få dekket noen utgifter til aktiviteter.

Søknad

Dersom dette er noe du kan tenke deg, fyller du ut søknadsskjema til høyre

Når vi finner det vi tror er en god match for deg, vil du bli innkalt til en samtale. Av og til tar dette litt tid. Det betyr ikke at du er uegnet som støttekontakt.

 

Har du spørsmål rundt det å være støttekontakt/privatavlaster ta kontakt på e-post: Suzanne.Nina.Sevaldsen@bodo.kommune.no