Pålogging finner du i toppfeltet på nettsiden.

Min side pålogging

Eller her: https://bodo.kommune.no/minside/

De kommunale tjenestene som er tilgjengelig under Min Side er:

• Mine fakturaer
    Her kan du se mottatte regninger fra kommunen og be om betalingsutsettelse.
  • Fakturaer fra boligstiftelsen
    Har du kommunal bolig fra Bodø kommunale boligstiftelse vil du se dine husleiefakturaer her.
  • Mine eiendommer
    Her finner du informasjon knyttet til eiendommer du eier i Bodø kommune. Du finner informasjon om eiendomsareal, heftelser, vann og avløpstilknytning, eiendomsavgifter, eiendomsskatt samt kart over eiendommen.
  • Barnehage
    I barnehageportalen kan du sende melding til barnehagen, opprette gåhjem-avtaler, lese nyheter fra barnehagen, vedlikeholde kontaktopplysninger og opprette kontaktpersoner.
  • Skole
    Her har foresatte tilgang til all informasjon som gjelder barnet sitt – anmerkninger, karakter, fravær, man kan sende meldinger til skolen, søke, endre og si opp SFO, og gi ulike samtykker.
  • Post fra kommunen
    Her kan du se brev kommunen har sendt til deg elektronisk. Det er de samme brevene du ser i din elektroniske postboks om du har digipost, eboks eller altinn. Du kan også svare på brevene dine her.
  • Send post til oss
    Her kan du sende oss post sikkert og trygt via eDialog.
  • Innsendte skjema
    Her vil du finne kopi av dine innsendte elektroniske skjema til oss. Merk at det er ikke alle innsendte skjema du kan se her. F.eks bostøtte og startlån vil ikke vises her. Der må man gå inn på de respektive portalene.

Du finner også lenke til andre nasjonale selvbetjeningsløsninger.