Pålogging finner du i toppfeltet på nettsiden.

Min side pålogging

De kommunale tjenestene som er tilgjengelig under Min Side er:

• Mine fakturaer
    Her kan du se mottatte regninger fra kommunen og be om betalingsutsettelse.
  • Fakturaer fra boligstiftelsen
    Har du kommunal bolig fra Bodø kommunale boligstiftelse vil du se dine husleiefakturaer her.
  • Mine eiendommer
    Her finner du informasjon knyttet til eiendommer du eier i Bodø kommune. Du finner informasjon om eiendomsareal, heftelser, vann og avløpstilknytning, eiendomsavgifter, eiendomsskatt samt kart over eiendommen.
  • Barnehage
    I barnehageportalen kan du sende melding til barnehagen, opprette gåhjem-avtaler, lese nyheter fra barnehagen, vedlikeholde kontaktopplysninger og opprette kontaktpersoner.
  • Skole
    Her har foresatte tilgang til all informasjon som gjelder barnet sitt – anmerkninger, karakter, fravær, man kan sende meldinger til skolen, søke, endre og si opp SFO, og gi ulike samtykker.
  • Post fra kommunen
    Her kan du se brev kommunen har sendt til deg elektronisk. Det er de samme brevene du ser i din elektroniske postboks om du har digipost, eboks eller altinn. Du kan også svare på brevene dine her.
  • Send post til oss
    Her kan du sende oss post sikkert og trygt via eDialog.

Du finner også lenke til andre nasjonale selvbetjeningsløsninger.