I år er det 20-årsjubileum for Bodø kommunes tradisjon med nyttårsfeiring i Rensåsen på nyttårsaften.

Som vanlig blir det fakkeltog i forkant av arrangementet både fra Bodø Domkirke i sentrum og fra Saltvern skole i Rønvika.

Fakkeltoget fra Bodø Domkirke har start cirka klokken 17.30 og fakkeltoget fra Saltvern skole starter cirka klokken 17.15.

Tale og fyrverkeri
Programmet i Rensåsparken starter cirka klokken 18.00.

På programmet er som vanlig fredsbål, tale ved ordfører Ida Pinnerød, samt allsang – med forsangere.

Arrangementet avsluttes som vanlig med et stort fyrverkeri.

Streaming
Arrangementet i Rensåsparken på nyttårsaften streames på bodo.kommune.no.

- For de som ikke kan komme, kan de følge arrangementet direkte på streaming på våre nettsider, sier kommunikasjonssjef i Bodø kommune, Tord Berthinussen, som også er konferansier for arrangementet.

Siden årtusenskiftet
Tradisjonen med nyttårsfeiring i regi av Bodø kommune har vart siden årtusenskiftet, nyttårsaften 1999, og har hvert år samlet tusenvis av bodøværinger i Rensåsparken, med unntak av nyttårsaften 2015 da arrangementet ble flyttet til havna.