– Det er en fantastisk komité med mye viktig kompetanse, bred erfaring og et stort nettverk som skal lede dette viktige arbeidet her i Bodø, sier Paro Nina Lyngmo. 

Hun er bystyrerepresentant for Miljøpartiet De Grønne og leder av årets aksjonskomité.
 
Med i komiteen har hun fått med seg Cecilie Haugseth (Tusenhjemmet), Leif-Magne Hjelseng (IRIS Salten), Amina Winningah (IMDi), Liv Bente Kristoffersen (DNB), Nicole Natalie Furnes (Bodø ungdomsråd), Ola Bøckmann Leithe (Natur og Ungdom), Knut Støre Brinchmann (Frivilligsentralen), Merete Nordheim (Bodø Næringsforum), Synnøve Pettersen (SV) og Berit Wilhelmsen (Bodø/Glimt).

Med på møtet var også Hanne Myrvang (leder TV-aksjonen Nordland). 
 
«Et hav av muligheter»
Årets TV-aksjon heter «Et hav av muligheter» og går til WWFs arbeid med å bekjempe plast i havet.

– Hvert år havner åtte millioner tonn plast i havet. Inntektene fra TV-aksjonen skal gå til konkrete tiltak i Sørøst-Asia der en tredjedel av denne plasten kommer fra, opplyser Lyngmo.
 
Blimed.no  
Selve TV-aksjonen går av stabelen 18. oktober.
 
– Fram til da planlegger vi en rekke spennende aktiviteter for å få med ulike aktører – lag og organisasjoner, næringslivet, Kirken og skoler. Nå er vi i gang med jobben, og vi ønsker å mobilisere flest mulig til å ta i et tak for dette svært viktige temaet, sier Paro Nina Lyngmo og fortsetter:
 
– Vi kommer tilbake med mer konkret informasjon når det nærmer seg, men man kan allerede nå melde seg som bøssebærer, til det som er årets viktigste søndagstur, på blimed.no