• vannkran

Melder om redusert vanntrykk

Det vil være noe redusert vanntrykk i sentrumsområdet i uke 51.

• Åpning kai

Åpnet nykaia på Skjerstad

- Det er gledelig å endelig kunne åpne ei kai som det har vært jobbet med i mange år her på Skjerstad.

• allemed

Imponert over jobben som gjøres

Bodø er en av 40 kommuner som har gjennomført en ALLEMED-dugnad - med mål om å få flere barn og unge med i fritidsaktiviteter.

• temakafe

Vil gi flere muligheten til å eie egen bolig

Kommunen har neste år 120 mill. kroner å låne ut for å hjelpe flere inn i boligmarkedet. Tirsdag blir det temakafé på Møtestedet hos Kirkens bymisjon, med temaet «Eie i stedet for leie».

• Bilde

Nå går fristen for å søke tilskudd

Har du et godt prosjekt eller arrangement i ditt nærmiljø som trenger tilskudd neste år? Det er fortsatt mulighet til å søke om tilskudd i kommunens tilskuddordninger for idrett og friluftsliv.

• Inger Hilde

Inger-Hilde ny styreleder

Inger-Hilde Tobiassen (52) er valgt som ny styreleder i Bodø havn.

• Leder for Stormen bibliotek Trud Berg og ordfører Ida Pinnerød

Ordføreren leser for barna i biblioteket

Det blir høytlesing og julekonsert i Stormen bibliotek på lørdag.

• frivillighetsprisen

Jan fikk Frivillighetsprisen

Jan Myhre er tildelt Frivillighetsprisen 2018 for sin mangeårige innsats for Bodø bokseklubb.

• Psykisk helse

Ungdommens dag i Bodø Bylab

Dette er andre uken OK-avdelingen er i Bodø Bylab, og i dag er det Ungdommens dag. Det starter kl. 16.00 med stand og kulturelt innslag. Kl. 17.30 har Politiets ungdomsenhet v/Thomas Thorshaug et innlegg om netthets. Kl. 18.00 blir det paneldebatt om psykisk helse i regi av Bodø ungdomsråd. Tittelen er «Helt psykt».

• Styringsgruppe

Har valgt veien videre for skolen

Den nye skolen i Mørkvedbukta skal planlegges etter klasseromsløsning.

• Frivillighetsprisen 2018

- Det blir vanskelig å kåre én vinner

Gjertrud og Merethe inviterer til prisutdeling og markering i Stormen bibliotek. Se hvem som er nominerte til Frivillighetsprisen 2018.

• Mørkvedmarka barnehage

Mørkvedmarka barnehage feirer 30 år

Inviterer nåværende og tidligere barn, foreldre, ansatte og venner til bursdagsfeiring.

• Anlegg med avløpsrør

Ny "Hovedplan avløp" vedtatt

Hovedplanen er overordnet for avløpsvirksomheten i perioden 2019-2026. Den er styrende for handlings- og økonomiplanen som rulleres årlig.

• stormen

Kan vinne gjev pris

Stormen er blant tre nominerte til «Årets bibliotek 2018».

• HPV

Siste frist for gratis HPV-vaksine

Drop-in hos Helsekontoret i Moloveien: tirsdag 27. og onsdag 28. november klokken 18-20.

• julegran

Velkommen til julegrantenning på torget

Vi ønsker velkommen til en magisk stund i Bodø sentrum når årets julegran skal tennes.

• Smartpant

Bodø satser på Smartpant

- Vi håper dette vil bidra til å gjøre det enklere å være miljøvennlig.

• Pressekonferanse

EU sier ja til Bodø

Bodø og Nordland er ett skritt nærmere å bli Europeisk kulturhovedstad i 2024.

• Ungdomsbedriften FM-Brand UB møtte ordføreren.

Sammen mot mobbing

Mandag morgen møtte gjengen bak ungdomsbedriften FM-Brand UB opp på ordførerens kontor.

• Villa Vekst

Inviterer til 100-årsfeiring

Mandag 19. november inviterer Villa Vekst til åpent hus og markering i forbindelse med at selve huset fyller 100 år.

• MIND 2

Lær mer om «MIND 2» i Bylaben

Mandag 19. november kan du ta med lunsjen din og komme til Bodø Bylab i Stormen bibliotek.

• Arne Myrland

Arne er ny kommunaldirektør

Arne Myrland (48) er tilsatt som kommunaldirektør for helse- og omsorg(HO) i Bodø kommune.

• rådmannens budsjettforslag

Rådmannen med stramt budsjettforslag

Bodø kommune leverer mye og godt, og satser stort på mange områder. Men Rådmannen understreker at budsjettet og økonomiplanen er meget stramt. Her kan du se hele forslaget.

• busjett

Legger fram budsjettforslaget

Torsdag morgen kan du se direktesending fra når rådmannen legger fram sitt forslag til kommunens budsjett for 2019 og økonomiplan for de fire neste årene.

• vaksine

Ekstra innsats for vaksinering

Helsekontoret setter opp ekstra dager for influensavaksinering.

Viser fra 51 til 75 av totalt 491 artikler