• mørkved

Inviterer til åpent møte om nye Mørkved

Torsdag 24. januar inviteres det til åpent møte på Nord universitet om resultatene fra spørreundersøkelsen og jobben videre med en ny plan for Mørkved bydelssenter.

• linda

- Målet er å bli mest mulig digital

Nå kan du betale regningene fra kommunen med Vipps.

• røykesluttkurs

Snus- og røykesluttkurs siste frist for påmelding!

Ønsker du å delta på snus- og røykesluttkurs hos Frisklivssentralen? Eneste forutsetning for å delta på kurset er at du har et snev av lyst til å stumpe røyken eller kaste snusen. Påmeldingsfrist 20. januar.

• treningskompis

Kurs for nye Tur- og treningskompiser

Frisklivssentralen inviterer til kurs for nye Tur- og treningskompiser. Dette er den perfekte deltidsjobben om du er glad i drive med idrett/friluftsliv sammen med andre. Kurset er gratis og uforpliktende. Påmeldingfrist 25. januar

• stormen

Stormen er kåret til «Årets bibliotek 2018»

Stormen bibliotek var en av tre nominerte til den gjeve prisen. Torsdag ble vinneren presentert.

• Trafikkofrenes dag

Trafikkofrenes dag markeres i Bodø

Se programmet for markeringen av Trafikkofrenes dag onsdag 16. januar.

• meteorologene twitter

Varsler svært kraftig vind og stor snøskredfare

Meteorologene har sendt ut nytt farevarsel: - Fest alle løse gjenstander. Unngå unødvendig ferdsel utsatte steder.

• SØVN

STREVER DU MED SØVNEN?

Frisklivssentralen arrangerer søvnkurset «Sov godt», med oppstart 29.januar. Kurset kan være nyttig for de som opplever at de får for lite søvn og føler seg uopplagt i løpet av dagen over en lengre periode.

• snøskred

Stor snøskredfare i Salten

Det varsles om uvær og stor snøskredfare - faregrad 4 - for Salten torsdag og fredag.

• bilde fra filmen

Slik gjør teknologien hverdagen tryggere

Se video fra Telenor om det gode samarbeidet med Bodø kommune om utvikling og bruk av velferdsteknologi.

• søknad

Gode tilbakemeldinger fra EU

Bodø har fått svært positive tilbakemeldinger fra juryen som avgjør hvem som blir Europeisk kulturhovedstad i 2024.

• Gøran Raade-Andersen

Klart for «Det gode liv i Bodø»

- Målet er å få med så mange bodøværinger som mulig.

Har oppgradert for 24,5 mill. kroner i 2018

13 nye prosjekter er ferdigstilte i 2018, i den kommunale delen av Bypakke Bodø. - Prosjektene varierer i størrelse og kompleksitet, sier kommunens prosjektleder Tom Johannessen.

• Kyrre Didriksen

Geitvågen ut på anbud

Nå har du muligheten til å få leie, utvikle og drive i Geitvågen – ett av Bodøs mest populære utfartssteder.

• Hunstadringen

Her ble det gjort et uvanlig veivalg

I forbindelse med utbedring av denne veistrekningen, med 350 meter nytt fortau på Hunstad, ble det brukt en arbeidsmetode helt utenom det vanlige.

• skred

Varsler stor snøskredfare

NVE har sendt ut varsel om stor snøskredfare - faregrad 4 - for lørdag 29. desember 2018.

- Et stort løft for Mørkved

- Dersom du tar buss til og fra Mørkved, kan du nesten ikke unngå å legge merke til at det har skjedd forbedringer her.

• nyttårsaften

Nyttårsfeiring i Rensåsen

Tradisjonen tro blir det nyttårsfeiring i Rensåsparken, med tale fra ordfører og fyrverkeri.

Jubler for tryggere skolevei

- Dette handler først og fremst om å ta vare på det viktigste vi har; barna og ungdommene våre.

• logo

Har mottatt dommen fra tingretten

Salten tingretts dom i saken mellom ÅF Engineering AS og Bodø kommune er klar.

• Skjeggkre

Funn av skjeggkre og sølvkre

Det er rapportert om funn av skjeggkre og sølvkre i flere kommunale bygg. – Ufarlig for folk og for bygningsmassen.

• vannledning

Vannet tilbake – men med kokevarsel

Vannet er nå tilbake i kranene i de berørte delene av Bodø. Men i samråd med Mattilsynet er det satt et kokevarsel i åtte timer. Det gjelder for alle som holder til i Bodøsjøen, Stormyra, sentrum, Østbyen, Vestbyen, Rønvik og Burøya.

• vannkran

Nå er vannet tilbake

Vannet er nå tilbake i kranene i deler av Bodø.

• vann

Tomt for vann flere steder

Et graveuhell fører til tomme kraner i store deler av Bodø.

• næringsfond

Klart for nytt næringsfond

Bodø kommune har satt av 26 millioner kroner i nytt næringsfond.

Viser fra 26 til 50 av totalt 491 artikler