• Stein Haugen

Ny løypeinndeling i Bodømarka

- Vi ønsker at så mange som mulig skal kunne bruke løypene i Bodømarka, sommer som vinter, såfremt de opptrer hensynsfullt.

• Planlagt nytt fortau på Hunstadringens østside.

Bypakke Bodø – kommunal del

STATUS | Også i 2018 vil det pågå flere anlegg fordelt over hele byen. Det bygges flere fortau, busstraséer og busstopper. Flere av anleggene vil kunne tas i bruk i løpet av året.

• Fotokonkurranse

Inviterer til fotokonkurranse

Bodø kommune setter i gang en fotokonkurranse for å finne det rette bildet til den nye kommuneplanens samfunnsdel. Send inn ditt beste bilde!

• Tilskuddsportalen

- Dette er et godt folkehelsetiltak

Bodø kommune gjør et krafttak for at lag og foreninger skal få lettere tilgang til økonomiske tilskudd. Folkehelsekoordinatoren håper på stor aktivitet.

• Semianr

Innholdsrikt innovasjonsseminar

Tirsdag morgen var det invitert til seminar om innovasjon, i regi av Bodø kommune.

• Tverrfaglig fagdag CFS/ME i Bodø

I regi av Nasjonalt kompetansesenter og Helgeland sykehus inviterer Bodø Kommune til fagdag 22.mars 2018.

• Innovasjonsutvalget.

Inviterer til seminar om innovasjon

Bodø kommune inviterer til seminar for å sette fokus på økt innovasjonskraft i Bodø.

• bluesmothers_thumb

Starter opp Blues Mothers

Denne våren starter kommunen opp tilbudet Blues Mothers - en mestringsgruppe for deg som har det litt vanskelig etter fødselen.

• Nye Bodø Rådhus

- Kommune-Norge må se til Bodø

- Bodø viser vei i Kommune-Norge og kan være et fyrtårn i Norden i kampen mot arbeidslivs-kriminalitet.

• Tilskudd

Kick off kurs i bruk av Tilskuddsportalen for lag og foreninger i Bodø

I 2018 skal Bodø kommune prøve ut et abonnement på Tilskuddsportalen. Portalen har over 1500 tilskudd og blir et gratis verktøy hvor lag og foreninger i Bodø kan finne tilskudd og støtte til gode prosjekter.

• Vannverk

Ingen fare med drikkevannet

Vannprøvene som ble tatt, etter innbruddet i vannforsyningsanlegget i Bodø, viser så langt ingen unormale funn og det er ikke påvist noen helseskadelige stoffer.

• Pressekonferanse

Innbrudd i vannverk i Bodø

Tirsdag kveld ble det oppdaget et innbrudd i vannanlegget ved Sørstrupen i Hunstadlia i Bodø.

• Kunstnere

Nå er kunstnerne i gang

Fem kunstnere jobber nå med sine prosjektforslag. Hvem av dem som får oppdraget med utsmykkingen av det nye rådhuset, vil være klart i mars.

• Saltstraumen

Feiret ny og sikrere skolevei

Fredag var det offisiell åpning av trafikksikkerhetsprosjektet rundt Saltstraumen skole.

• Helsesøster Karin Snøve Wiik ved Helsekontoret i Bodø kommune gjør klart til massevaksinering. Foto: Aleksander Ramberg

Tilbyr gratis vaksine til over 1000 Bodø-russ

Bodø kommune tilbyr nå gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse til alle som er russ i Bodø våren 2018. Massevaksineringen starter allerede torsdag, og først ut er Bodin videregående skole.

• Nord i Sør 2018.

- Viktig for Bodø og Nord-Norge

Flere ordførere i nord støtter Bodøs søknad om å bli Europeisk kulturhovedstad.

• Sikkerhetsgjerder monteres som påvist.

Bypakke Bodø

Områdesikringen ved jernbanelinjen på Jensvoll utføres fra mandag 8. januar.

• skøyter

Skøyteis & Vinteraktiviteter

Legg planene dine på is i helgen! Fem isbaner vil være preparerte til helgen og marka er superfin for alle nå, selv om du ikke går på ski!

• fyrverkeri

Se talen og fyrverkeriet i opptak her

Vi streamet nyttårsfeiringen i Rensåsparken.

• Bildet «Finding the Light» av Hossam Alkhatib Albuaini (23) ble i høst kåret til én av de tre beste bidragene i en stor konkurranse i regi av Norsk kulturskoleråd.

Hossams bilde til topps i stor konkurranse

Første gang Hossam Alkhatib Albuaini (23) tegnet med farger gikk bildet hans til topps i en nasjonal konkurranse. Nå håper den unge kunstneren å få til sin egen utstilling.

• Ordfører Ida Pinnerød i Bodø kommune og daglig leder Vidar Stormo i IK Grand.

Takket for det gode samarbeidet

- Vi lover å heie dere fram også neste år, sier ordføreren.

• Amund Langen Erlandsen (13) er elev ved kunstlinja på Bodø kulturskole. En av tegningene hans er nå å finne på et nytt sengesett fra den kjente produsenten Høie of Scandinavia.

Amunds tegning havnet på sengesett

Bodøgutten Amund Langen Erlandsens tegning er å finne på det nye sengesettet «Mitt tre» fra den kjente produsenten Høie of Scandinavia.

• skøyter

Skøyteis

Legg planene dine på is i helgen! Tre isbaner er preparerte.

• Saltstraumen

- Et stort løft

Nye informasjonstavler i Saltstraumen endelig på plass.

• Samlok Nord - signering av intensjonsavtale.

- En merkedag

Bodø kommune utvider suksessprosjektet på Albertmyra. Her signerer partene intensjonsavtalen.

Viser fra 201 til 225 av totalt 491 artikler