• presentasjon

Nå er søknaden sendt

- Jeg er glad for at vi har sendt fra oss prekvalifiseringssøknaden, og håper den blir godt mottatt av juryen.

• kakefest

Inviterer til kakefest i sentrum

Lørdag skal det feires at Bodø er kåret til «Årets sentrum», med stor kakefest i Glasshuset.

• debattmøte

ISOCARP 2018: «Er den smarte byen bærekraftig?»

Fullt hus og stort engasjement i litteratursalen i Stormen bibliotek, onsdag morgen. Se bildeserie.

• ISOCARP

ISOCARP: - Vi er blant gode venner og i trygge hender

Tirsdag startet fagprogrammet på den store, internasjonale kongressen ISOCARP 2018, som denne uken går av stabelen i Bodø. Se bildeserie.

• Keiservarden

Verden på Keiservarden

Med over 550 påmeldte fra over 30 forskjellige land, er ISOCARP 2018 i gang – i Bodø. For noen av deltakerne startet kongressen på Keiservarden. Se bildeserie!

• forside

Nå er den klar

Søknaden for prekvalifisering i prosessen om å bli Europeisk kulturhovedstad 2024 er nå klar og skal leveres til EU. Her finner du hele søknaden - i engelsk versjon.

• Signering

Bodø går inn i Smartbyklyngen

Under årets «Nordic edge», Nordens største smart by messe, inngikk i dag Bodø kommune avtale om å gå inn i Smartbyklyngen som ledes fra Stavanger regionen.

• YPP

Arrangerer workshop for unge

Bodø kommune skal arrangere en workshop for internasjonale, unge planleggere i forbindelse med ISOCARP-kongressen.

• Bodø sentrum

Bodø kåret til «årets sentrum»

- Jeg er utrolig stolt og glad for at Bodø mottar denne prisen. Dette er et resultat av et godt og bevisst samarbeid mellom lokalt næringsliv og det offentlige, sier ordfører Ida Pinnerød.

• Foto: Per-Inge Johnsen

Her har barna fått ny og tryggere lekeplass

Som ledd i et omfattende rehabiliteringsprosjekt har Saltstraumen barnehage fått mange nye lekeapparater og et oppgradert uteområde.

• Ordfører

- Kjære venner av Skjerstad

Se video fra da kommunebåten «Skjerstad» ble offisielt døpt av ordføreren.

• Aktivitetsdag

Bodø-skoler klare for årets største aktivitetsdag

Onsdag 26.september arrangeres «Alle i bevegelse» - årets største idretts-og friluftsarrangement i Nordland.

• kurs

Kurs i tilrettelegging for paraidrett

Nordland idrettskrets inviterer til kurs i Bodø i tilrettelegging for paraidrett for barn og unge med funksjonsnedsettelser.

• Morten Jakhelln.

- Dette er en unik mulighet for Bodø

- Jeg synes det er utrolig spennende at verden kommer til Bodø. Når det byr seg en slik mulighet må vi være åpne og vi må stille opp.

• Sykepleiere

Satser med nye heltidsstillinger

Stabilitet, trivsel og faglige utfordringer er blant stikkordene når Bodø kommune satser videre på heltidskultur i helse- og omsorgsavdelingen.

• svømming

Søndag er den store badedagen

På søndag arrangeres den store badedagen i Nordlandsbadet. Den store badedagen arrangeres hvert år på den 3. søndagen i september, som i år er den 16. september.

• illustrasjonsfoto

Nå skal søknaden til politisk behandling

Torsdag skal bystyret behandle en sak om Bodø kommunes søknad om å bli Europeisk kulturhovedstad 2024.

• ISOCARP

Verden kommer til Bodø

- Dette er en enestående mulighet til å vise verden at Bodø og Norge kan ta en ledende rolle innen smart, grønn og bærekraftig byutvikling, sier prosjektleder i Bodø kommune, Rakel Hunstad.

• Tirsdagstreff

Velkommen til Tirsdagstreff

Tirsdagstreff er et lærings – og mestringstilbud til foreldre med psykiske utfordringer og som har barn fra 0 – 12 år. Dette er et forebyggende tilbud der foreldre får råd og veiledning om samspill og samhandling med egne barn. Det skjer på Mørkved familiesenter annenhver tirsdag.

• Bra mat logo

Bli med på Bra mat-kurs

Kurset "Bra mat for bedre helse" skal motivere, hjelpe og støtte deltakerne til å gjøre positive forandringer i kostholdet basert på prinsippene for endringsfokusert veiledning. Oppstart 02.10.18.

Strever du med søvnen?

Frisklivssentralen arrangerer søvnkurset «Sov godt», med oppstart 24. september. Kurset kan være nyttig for de som opplever at de får for lite søvn og føler seg uopplagt i løpet av dagen over en lengre periode.

• Innovasjonspartnerskap

Smarte Bodø vant fram

Bodø kommune inngår innovasjonspartnerskap og får finansiering og støtte fra Innovasjon Norge i sitt arbeid med Smart Bodø-satsingen.

Vil du bli aktivitetsvenn for personer med demens?

Nasjonalforeningen for folkehelsen og Bodø kommune ønsker velkommen til kurs for nye aktivitetsvenner i Bodø kommune.

• Bratten

- Bratten er unikt

William (7) og Rasmus (12) fikk teste de nye, elektriske trialsyklene, da Bratten aktivitetspark fikk overlevert nytt utstyr, til en verdi av 400.000 kroner, fra Norges motorsportforbund.

• F ung

Friskliv ung

Friskliv ung er et tilbud til foreldre/foresatte som har barn (fra 4-13 år) med overvekt/fedme.

Viser fra 126 til 150 av totalt 491 artikler