Artikler for Februar 2019

• logo

Høy aktivitet for kommunale tjenester

Bodø kommunes ureviderte regnskap viser et negativt netto driftsresultat på -7,1 mill kr. - Med et totalbudsjett på 4,5 milliarder kroner er dette tilnærmet «innertier», uttaler rådmann Rolf Kåre Jensen.

• Bystyresalen Foto:Per-Inge Johnsen

Bli med inn i rådhuset

Vår fotograf Per-Inge Johnsen har tatt en runde gjennom det nye rådhuset

• Har du behov for bistand i hverdagen?

Søknadsskjema helse- og omsorgstjenester

Ved behov for helse- og omsorgstjenester må du sende en søknad. Trenger du hjelp til utfylling kan Servicetorget som ligger i Postgården kontaktes, enten ved personlig oppmøte eller på tlf 75 55 50 00.

Kommunen i beredskap

Den sterke vinden som er meldt natt til lørdag og lørdag formiddag har satt kriseledelsen i Bodø kommune i beredskap.

• skjermdump bodo2024.no

bodo2024.no på nett

Bodø som kandidat til å bli Europeisk kulturhovedstad 2024, har nå fått sin egen nettside bodo2024.no.

• Meteorologene på Twitter

Varsler svært kraftig vind

Meteorologisk institutt har sendt ut oransje farevarsel for svært kraftige vindkast i Nordland lørdag 16. februar.

• prisutdelingen

Bærum vant bosettings- og integreringsprisen

Bodø var en av sju kommuner som var nominert til prisen.

• foto

50 maskiner i sving

-Vårt hovedfokus i dag er å åpne alle sluker og vannveier, og selvsagt brøyting, sier drifts- og produksjonssjef Bjørn-Inge Ingvaldsen i Bodø kommune.

• Jonas Bjørklund

Inviterer til workshop om framtidas Mørkved

Vil du være med å forme framtidas Mørkved bydelssenter? Torsdag inviterer kommunen alle som ønsker til workshop.

• sterk og stødig

Har du lyst til å bli instruktør til treningsgruppen Sterk og stødig?

Har du lyst til å vær frivillig instruktør til vår seniorgruppe, du får et 3 dagers kurs og jevnlig oppfølging av fysioterapeuter. Etter kurset vil du få ansvar for å lede en trening pr. uke på dagtid, dette kan deles med en annen instruktør.

• CityLoops

Bodø skal bli best på gjenbruk

Den gledelige beskjeden har nå kommet: Bodø skal bli en av de fremste byene i Europa på gjenbruk.

• klima

Ny klima- og energiplan ute på høring

Her finner du høringsutkastet til den nye klima- og energiplanen som nå er ute på høring.

• Samisk kulturuke i Bodø

Samisk kulturuke 2019

Se programmet for samisk kulturuke 2019 i Bodø.

• Sølvsuperuka - her er et bilde fra åpningen av Sølvsuperuka 2018.

Dette skjer under Sølvsuperuka

Programmet for Sølvsuperuka 2019 er klart. Det blir aktiviteter for enhver smak: konserter, markedsdag, hattefest, møsbrømlefse, strikkekafe, dans, bridge, film, ByLab, åpen dag med mer. Alle er hjertelig velkommen!

• Bispevisitas i Bodø domkirke

- Viktig å møte kommunen under visitas

Biskopen roser samarbeidet mellom domkirken og kommunen.

• Lysløypa

Mer lys og flere spor i Bodømarka og Rensåsen

På grunn av det stabile vinterværet, snømengden og tilbakemeldinger fra publikum, har Bodø kommune gjort noen endringer i lysløypa. Det blir dessuten kjørt opp en runde med skuter og sporsetter i Rensåsparken i dag eller i morgen for dem som har lyst på en liten bynær skitur.

• Barn

Tilskudd til integreringsarbeid i regi av frivillige organisasjoner 2019 i Bodø

Denne nye tilskuddsordningen vil fra og med 2019 erstatter blant annet «Tilskudd til lokale innvandrerorganisasjoner og frivillig virksomhet i lokalsamfunn» og "Tilskudd til integreringsprosjekter for beboere i asylmottak". Søknadsfrist 20 februar.