Artikler for Juni 2013

• Her holder Turistinformasjonen til - Tollbugata 13.

Turistene strømmer til Bodø turistinformasjon.

Bodø turistinformasjon holder til i Tollbugt. 13, Bodø sentrums eldste bygning like ved Hundholmen plass.

• Foto av rådhuset i Bodø sett fra Domkirken.

Nytt rådhus i Bodø: Plan- og designkonkurransen i gang

Torsdag 13. juni ble den åpne plan- og designkonkurransen «Nye Bodø Rådhus» kunngjort på Doffin samtidig som konkurransens hjemmeside ble lansert.

• Godt med folk i Bystyresalen tirsdag 11. juni i forbindelse med markeringen av stemmerettsjubileet.

Fullt hus på markeringen av Stemmerettsjubileet

Bystyresalen var fylt til trengsel da 100-årsdagen for allmenn stemmerett ble markert tirsdag kveld 11. juni.

• Nytt tilbud om øyeblikkelig hjelp

Førstkommende mandag starter Bodø kommune behandling av pasienter som trenger øyeblikkelig hjelp i kommunehelsetjenesten. Denne behandlingen skal gjøres på korttidsavdelinga i Gamle riksvei 18.

• Kom og prøv elbil

På onsdag ettermiddag har du en unik mulighet til å prøvekjøre elbil. Det er Bodø kommune som sammen med en Imaas Bil inviterer til prøvekjøringen i anledning verdens miljødag.