75 55 50 00

Du er her:

articleimage

Øvingslokaler

Bodø kommune tilbyr flere gratis øvingslokaler for unge musikere i Bodø. Godt fungerende øvingslokaler kombinert med flere tilgjengelige scener, og tilbud om kurs og opplæring, gir ungdom muligheten til å utfolde seg uavhengig av sjanger, nivå, eller uttrykk.

Bodø kommune har i dag følgende tilgjengelige øvingslokaler:

Badet:

Rockebadet, som endelig er 100% driftsklar igjen, er to øveceller som ligger midt i Bodø sentrum. Hver celle er utstyrt med amper, mikrofoner, trommesett og PA-anlegg. Stikk innom Kulturhuset Gimle for å booke inn faste øvingstider til deg eller bandet ditt, eller kontakt Ole-Thomas Kolberg (kolole@bodo.kommune.no på telefon 976 66 377 eller i skjemaet under her.

 

Hunstad kultursenter:

Hunstad Kultursenter har ett øvingslokale og et lite studio tilgjengelig med komplett utstyr. Dette gjør det mulig å gjøre enkle nnspillinger. De har i tillegg en scene hvor det arrangeres store og små konserter. Denne scenen kan også brukes som preproduksjonslokale for band som skal i studio, på turné, osv. Scenen kan også brukes til å gjøre «live-innspillinger» for band som ønsker det. Kontakt fritidsleder og øveromsansvarlig Ole-Thomas Kolberg 97 66 63 77 (kolole@bodo.kommune.no) 

Her kan du se når det er ledig øvingstid på Hunstad Kultursenter.

 

Det plutselige øvelokalet:

DPØ er et mobilt øvelokale, bestående av to containere som er spleiset sammen, spesielt konstruert til formålet. DPØ har komplett utstyr med PA, forsterkere og trommesett. DPØ er i dag plassert utenfor Saltvern skole i Rønnvika. Kontakt øveromsansvarlig Ole-Thomas Kolberg på 97 66 63 77 (kolole@bodo.kommune.no)

Her kan du se år det er ledig øvingstid på Det plutselige øvelokalet (DPØ)


Øvebrakka på Tverlandet:

Mobilt øvelokale som er plassert ved Tverlandshallen. Som DPØ, men noe mindre og i annen utforelse.  Et bra øvelokale som er fullt utstyrt. Kontakt øveromsansvarlig Ole-Thomas Kolberg på 97 66 63 77 (kolole@bodo.kommune.no)

 

Alle må stille med egne kabler og stikker. Eget utstyr kan brukes, men skal fjernes etter øving. Alle rom skal være klargjort for neste bruker. Kun etter kontrakt/avtale med Bodø Kommune v/ kulturkontoret.

 

Forespørsel om øvingslokale


Kontaktperson