75 55 50 00

Kulturhuset Gimle

articleimage

Kulturhuset Gimle har vært et viktig møtested, ungdomshus og konsertscene i Bodø sentrum siden 1979

Åpningstider
Mandager: 14:00-21:00
Tirsdager: 15:00-22:00
Onsdager: 15:00-22:00
Torsdager: Stengt
Fredager: 15:00-23:00* (* = kun i partallsuker)

Følg Facebook-sidene til Kulturhuset Gimle for å holde deg oppdatert på endringer, workshops, konserter og andre aktiviteter.

I kafeen får du kjøpe mat, drikke og kioskvarer til en meget billig penge. Kafeen har ingen kjøpeplikt, så du kan også bare komme for å slappe av, spille brettspill, gaming, gjøre lekser, møte venner og mye annet. Har du aktiviteter du skulle ønske vi hadde tilbud i må du gjerne ta kontakt med en av de som arbeider her. Vi hjelper til med det meste, og blir veldig glade hvis ungdommer har forslag til aktiviteter.

Åpen scene/kultursal

Vi kjører ofte arrangement i form av åpen scene (her kan hvem som helst komme å bidra med et lite innslag på scenen i form av sang, musikk, diktlesning, dans, stille ut bilder osv osv.) og konserter. Konsertene skjer enten i regi av oss eller andre arrangører eks. X Rockeklubb eller Bodø Metal Klubb.

Låne lokaler

Vi låner også ut våre lokaler til møtevirksomhet, øvinger, workshops, seminarer o.l. til ulike klubber og foreninger for ungdom. Hvis du ønsker å lage et arrangement for ungdommer er det bare å ta kontakt. Vi leier dessverre ikke ut lokaler til private feiringer eller arrangementer.

Rockebadet

Spiller du i band og trenger et sted å øve? Kulturhuset Gimle har 3 øveceller  der alle rom er fullt utstyrt med PA, forsterkere og trommesett.  For info og booking av øvetid, kom innom i åpningstiden eller ta kontakt med Niklas Jørgensen på e-post niklas.jorgensen@bodo.kommune.no.

Medieloftet
Oppe i 3. etg har vi et media-rom. Her kan du jobbe med/ få opplæring i blant annet; bilde- og video behandling, lydinnspilling, lydproduksjon og tekstiltrykk.


Kontakt: Fritidsleder: Ørjan Kines
E-post: orjan.kines@bodo.kommune.no
Telefon: 990 38 117 /  75 55 76 30.

Kulturhuset Gimle ligger i Bankgata 24