75 55 50 00

Kulturhuset Gimle

articleimage

Kulturhuset Gimle har vært et viktig møtested, ungdomshus og konsertscene i Bodø sentrum siden 1979

Åpningstider
Mandager: 14:00-21:00
Tirsdager: Stengt fram mot sommeren
Onsdager: 18:00-21:00 (Juniorkveld for 7. klasse)
Torsdager: Stengt
Fredager: 15:00-23:00 (kun i partallsuker)

Følg Facebook-sidene til Kulturhuset Gimle for å holde deg oppdatert på endringer, workshops, konserter og andre aktiviteter.

I kafeen får du kjøpe mat, drikke og kioskvarer til en meget billig penge. Kafeen har ingen kjøpeplikt, så du kan også bare komme for å slappe av, spille brettspill, gaming, gjøre lekser, møte venner og mye annet. Har du aktiviteter du skulle ønske vi hadde tilbud i må du gjerne ta kontakt med en av de som arbeider her. Vi hjelper til med det meste, og blir veldig glade hvis ungdommer har forslag til aktiviteter.

Juniorkveld
Våren 2018 kjører vi Juniorkveld på onsdager for 7. klassinger i Bodø Kommune. Mer info og påmeldingsskjema finner du på KulturhusetGimle.no.

Åpen scene/kultursal

Vi kjører ofte arrangement i form av åpen scene (her kan hvem som helst komme å bidra med et lite innslag på scenen i form av sang, musikk, diktlesning, dans, stille ut bilder osv osv.) og konserter. Konsertene skjer enten i regi av oss eller andre arrangører eks. X Rockeklubb eller Bodø Metal Klubb.

Låne lokaler

Vi låner også ut våre lokaler til møtevirksomhet, øvinger, workshops, seminarer o.l. til ulike klubber og foreninger for ungdom. Hvis du ønsker å lage et arrangement for ungdommer er det bare å ta kontakt. Vi leier dessverre ikke ut lokaler til private feiringer eller arrangementer.

Rockebadet

Spiller du i band og trenger et sted å øve? Kulturhuset Gimle har 3 øveceller  der alle rom er fullt utstyrt med PA, forsterkere og trommesett.  For info og booking av øvetid, kom innom i åpningstiden eller ta kontakt med Niklas Jørgensen på e-post niklas.jorgensen@bodo.kommune.no.

Medieloftet
Oppe i 3. etg har vi et media-rom. Her kan du jobbe med/ få opplæring i blant annet; bilde- og video behandling, lydinnspilling, lydproduksjon og tekstiltrykk
 


Kontakt: Fritidsleder: Ørjan Kines
E-post: orjan.kines@bodo.kommune.no
Telefon: 990 38 117 /  75 55 76 30.

Kulturhuset Gimle ligger i Bankgata 24